Sammanfattning

Orkar inte skriva något längre inlägg ikväll utan det blir bara en kort sammanfattning.

-2 timmar affärskommunikation
-5 timmar kök
-1 svimmnings attack
-6 timmar huvudvärk, and still going strong..
-1 st. bakåtpressad tand.

Lindsi

Servettvikning & mardrömmar

Usch och fy så tungt det var att stiga upp imorse också. Kravlade mig upp kl. 7 och skulle börja kl. 8.15, Så det blev lite bråttom. Släpade iväg haltandes med mitt skavsår på hälen och min väska över axeln och det tog faktist lite längre än planerat att komma till skolan idag. Sprang fort och bytte kläder till serveringsutstyrseln för att ha servettvikningskurs. Var faktist ganska roligt och vi satt i en hel timme och bara vek och skrattade åt allt vi åstadkom med dessa sneda servetter. Vann je däremot vår lilla servettvikningstävlin och fick en morotskaka:) Inte kanske något att vara stolt över precis.. Det här med att vika servetter är väl inte precis något som jag tjänar på att kunna. Hade servering efteråt och det var riktigt trevligt att vara med igen även om tummen kärvade och jag inte riktigt kunde bära någonting. Funderar på att skita i sjukskrivningen som egentligen är ända tills 15.12. Efter serveringen hade vi i den lilla gruppen finska och sedan fick jag gå hem redan kl 13.45. Otroligt skönt att komma hem även om allt hade gått bra och varit roligt. Så skönt att jag faktist somnade på soffon kl 15 och sov hela 2 timmar. Vaknade däremot på ett väldigt otrevligt sätt.. För de som inte visste hade jag lite problem med en man som var och tittade i mina fönster på kvällen när jag hade flyttat hit. Har ju skaffat persienner nu men den där känslan av att inte vara trygg finns kvar. Har ju svårt att somna på nätterna och har alltid ner persiennerna när jag är hemma. Men iallafall så drömde jag att jag vaknade här på soffon och hade glömt upp ena persiennen och där stod en annan man från skolan och tittade på mig. Var helt svettig och rädd när jag vaknade och insåg att jag visst hade ner alla persienner. Vet ni jag är så otroligt trött nu ikväll än så jag tror jag ska gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon när jag börjar redan 8. Tänk vad skönt att inte vara jättetrött och "griinåt" när väckarklockan ringer. Underbart! Nu skall jag gå och koka lite glögg och ta hand om mitt skavsår, så blir det naptime efter det då.



Ääälskar mina nya svarta örhängen:)



Lindsi

Mycket yrande hit och dit

Länge sedan det var så svårt att stiga upp som det var imorse. Började kl 8 vilket betyder att jag skall stiga upp kl.6 för att hinna med allt jag vill på morgonen, men kl.6.55 blev det och jag fick bråttom som jag vet inte vad! Efter all stress för att hinna duscha å riva på sig kläder blev inte humöret bättre precis av att jag insåg att vi har finska 2 första lektionerna. Inte för att jag har något mot språket eller läraren men det är ingen favorit precis, och speciellt inte kl.8 på morgonen.. Nåjaa timmen gick helt okej även om mitt humör inte var det bästa och jag mest gick och muttrade och svor för mig själv en bit in på dagen. Efter finskan hade vi affärskommunikation, som för övrigt är ganska intressant. Har lärt mig vad flera saker betyder som jag har funderat på förr, och det är ju alltid lika trevligt:) Blev dock bara 1 lektion för sedan bestämde sig Josefin, Pia och jag oss för att åka in till stan istället för att ta ut pengar till matbiljetter bland annat. Blev till att ga och titta i diverse butiker och även att äta en onyttig lunch på hesburger.. Men jag hade ju ändå fått in 100€ på mitt konto igår och det var ju trots allt gulasch-soppa till mat i skolan. Och det var verkligen värt dom där 1,50€ som jag satte till för att få den där maten istället:) Efteråt var vi även in på en affär med hushållsapparater där jag hade mycket roligt åt en gubbe som tydligen trodde att vi skulle köpa ett kylskåp. Hur som helst så for vi tillbaka till skolan till kl 12.50 och skulle ha företagsekonomi, men det blev till att sitta vid datorerna och göra någon annan trevlig nätbaserad kurs istället. Helt okej för mig! Gick därifrån lite före kl.14 och "de tre musketörerna" beslöt sig för att åka in till stan igen. Den här gången gick vi till en ny djuraffär och jag blev helt begaistrad. Om man ändå hade en hund.. Mitt i min stora besvikelse över att jag inte äger en hund svängde vi in på en klädaffär och jag hittade exakt en sådan tröja som jag har sökt! Det piggade ju upp dagen lite mera. Det var en lång grå tröja med stor krage och långa ärmar, och också ett(läs tre) par örhängen fick följa med hem. Efteråt skulle vi gå och dricka en kaffe men det var så dyrt överallt så det blev till att gå till vår kära Mathis-hall för att inhandla diverse proviant. Någon gång under denna dag har jag tydligen lyckats skaffa mig ett skavsår p.g.a för tjocka sockor i nya skor, så det blev bara till att gå hem efter det. Ikväll har jag hunnit göra lite skolarbeten och varit ut och gått trots mitt skavsår. Har även provat den nya risifruttin med julsmaker, jättegod! Men nu känner jag hur min glöggtand värker, så off i go!

Lindsi

Tråkigaste dagen hittills

Idag efter mycket om och men drog jag mig ur sängen kl 8. Hann faktist dricka en tekopp och äta en mandarin förrän jag gick iväg mot skolan kl 9.20. Skulle ha 2 lektioner i svenska men det blev bara 1. Så vi slutade 10.50 och var lediga ända till 14.30 då vi skulle på studiebesök till Alandica. Var på stan och yrade på med Josefin, Emmi och Tina och sedan gick vi uttråkade till Alandica och satt där och väntade i 30 minuter.. Det var väl inte precis så att tanken av att gå runt där och titta resten av dagen var upprymmande. Men jag måste nog erkänna att det var lite imponerande när vi satt högst upp i deras konsertsal och såg ut över allt. Har aldrig sett något liknande. När vi slutade gick jag och svor åt vinden med Josefin och vi hittade världens mysigaste smyckesaffär. Tänk att den varit där hela tiden och vi gått förbi den alla dagar utan att kika in. Hade däremot med varken pengar eller visakort, så det blir en tur dit imorgon för att se om man hittar något trevligt att pigga upp sig med:) Ikväll har jag inte gjort något av värde egentligen. Jag har degat på soffon som vanligt, men jag har också tagit mig ut och gå och så har jag städat Liptons lilla hus och fyllt på matkoppen. Skall även ge henne ett litet hamstergodis före jag går och sova i hopp om att hon äter det iställe för att springa som ett tok i hjulet.. Efter min promenad hann jag ju också diska undan allt från hälgen och sedan kokade jag glögg och åt 2 pepparkakor. För mitt bästa för att äta upp dom, med tanke på att jag haft dom sedan jag flytta hit. Nu skall jag gå och tvätta bort smink och dylikt till natten och förhoppningsvis leta mig i säng snart.




Alandicas stora sal. Inte alls lika imponerande på bild..




Über-snygg jag på väg på promenad.




Lindsi

Tänka sig

Illamåendet kommer krypande och ångesten trycker på. Jag verkligen avskyr att vara ensam här. Men ja har ju faktist Lipton, och silverfiskarna förstås.. Jag känner mig kärare än någonsin förut och det gör allting mycket värre att tänka att jag inte får se min Joakim förrän om nästan 4 veckor. Men tänk om 10 år J, då kommer vi att vara precis där vi har fantiserat. Vi kommer att må så bra och jag behöver inte vara ensam längre. Det är för att jag har dig som jag orkar kämpa vidare och skaffa mig ett bra yrke och trygga min framtid. Du skall få se att tiden fram till julen går fort så vi far ha våra sovmorgnar tillsammans:)

MP

Hälgen

Tänkte jag skulle prova på att skriva på riktig svenska än en gång. Har fått veta att jag tydligen har läsare som inte kanske förstår sig på närpesiskan. Min älskade Joakim kom alltså hit i fredags för att spendera hälgen här med mig. Jag gick för att möta honom med min kusin och hennes pojkvän runt kl. 1 på natten och sedan gick vi genast hem. Jag längtade så otroligt tills jag skulle få ha honom för mig själv och bara mysa. Lördagen hade jag tent kl.9 så när väckaren plingade till kl. 7.45 var det bara att släpa sig upp. Jag smög in till köket och åt lite fil till frukost och klädde sedan på mig. Hann ännu lägga mig ner och mysa med J i 10 minuter förrän jag verkligen mot min vilja släpade mig iväg till platsen där tenten skulle skrivas. Kom hem tillbaka runt kl 10 och väckte J som sov så gott ännu. Vi bestämde oss för att gå ut på stan och fixa lite så vi duschade fort och begav oss först till djuraffären för att köpa ett hjul åt lilla Lipton att springa i. Hittade ett passligt och även lite hamstergodis fick följa med hem. Sen gick vi till affären för att hitta något att göra till mat åt oss, och ut kom vi med ingredienser till tortillas och vi begav oss hem. Efter maten somnade jag med huvudet i Jockes famn och guud vad skönt det var! Vaknade igen ca 15 minuter senare när han hade gjort päron med after eight i ugnen och glögg till:) Underbara älskling.. Resten av lördagen njöt jag bara av att få vara i Jockes närvaro och sedan tittade vi även film. Inglorious basterds blev det och jag förstår inte hysterin över denna film. Alla säger att den är så bra, men där satt vi som 2 fån och förstod ingenting samtidigt som vi försökte hålla ögonen öppna. Efteråt var vi så trötta så vi gick och lade oss, redan kl.23:D Kände oss lite gamla men det var jätteskönt att sova ut. Satte väckarna på 11 bara ifall om, och bra var det! Vi sov så gott(om man räknar bort att vi vaknade av att Lipton lekte i hjulet..) och vaknade inte förrän väckarna ringde. Vi steg upp och duschade och gjorde mat och vips var klockon 13.45 och vi gick ner till hamnen. Satt en stund och myste och prata i terminalen innan han checkade in och jag begav mig tillbaka hemåt.. Jobbigt som vanligt, men vi vet ju att det går helt okej att vara från varandra en tid. Nästa hälg kommer ju mamma och pappa hit och det är ju inte SÅ länge kvar till jullovet.

Hann ju ge J ett gott skratt idag också. När vi gjorde mat och jag skulle kolla om stekpannan var varm satte jag ner min tumme rakt i fettet som var där och tro mig, den var varm. Såg med detsamma hur skinnet blev vitt och svällde upp så jag kastade mig till vattenkran för att kyla ner tummen. J fick avsluta kockandet samtidigt som han inte riktigt förstod vad jag tänkte med, och jag stod och pep om hur ont det gjorde vid diskbänken. Undrar hur jag ska klara mig nu när jag har 1 tumme som inte går att böja och använda och 1 som känns som den skulle brinna om jag tar bort isen jag febrilt försöker kyla den med. Hmm.. Men något vis skall det väl gå på:)

Har även denna hälg insett hur mycket J betyder för mig. Jag mår så bra av att vara i hans närhet och ingen känner mig så bra som han gör. Älskar de baby, å du väit a!

Tyvärr

Tyvärr har ja besök åv J hison häljen så e var inget bloggas furi imrn kvield tidigast!:)

Fantasifullt.

Så oerhört fantasifullt och moget. Men tyvärr jee he humyöre ja je åp just nu. Så tillåt mig att säga:


SKIT.




leesen_hamster

Idag börja vi kl 8 å fyydå va ja hadd tongt ti ta me opp ur sienjen.. Hadd nain tråki lektion me in lärar ja verkligen itt kan mie. Sedan fieg vi va i köke å lag massa olika rätter åv fläskfilé, å Josefin å jag laga orientalisk gryta me nudlar. Å ja väit itt jag om ja sku måst far å koll opp me lete elå. Fieg hede samma skumma nu igen tå ja buri kallsvättas å e svartnar fö ögon så ja måst sess nier. Nå skitsamm. Sluta lete furi 3 å jieg häim å läst på tent lete.. Nu sitär ja me Lipton bräivär me i soffon fast e je nu bere som e ska siti å skåd åp me ikvield å itt vill va i famnin. Tent på lördasmyönin. Jeijj..

Onsda kväll

Haft in grymt slö dag idag men he va bra ettsom ja va så otrolit trött idag. Stäig opp kl 10.30 å hälsa på lilla Lipton som skåda väldigt skitit tå ja väckt on.. Knalla ivieg mot skolan kl 11.40 fö ja tänkt ja sku kom passlit i tid tå vi börja 12.10. Men tå kom nu lärarin lete säinan å söde så vi börja 12.30 å sluta lete baket 13.. Oerhört slött. Niesta lektion sku buri 14.10 men vi börja mesamm tå så vi fieg far häim lete tidigan. Knalla ivieg å handla åp vieg häim så nu har Lipton mytchy grönsaker:) Laga absolut godast jiet ja ha laga sedan ja kom hit. Köttjärpan me paprika å ost inni, klyftpotatis å in jättelyxi sallad. Skitgott! Baket he tänkt ja att ja sku ta in powernap åp 20 minut. men e vort 1½ tiim. Å kändär itt alls me skylldi. Fö ja sku itt i världen ha kona läst åp tent om ja sku ha vuri så trött som ja va furi. Nu ska ja återgå till att läs en stånd till furi ja gar å sov. Imrn har vi köket så vi får va å knåd ihop na fläskfiléer, å på fridain var e antagligen itt naon skool ettsom vi bere sku ha 1 lektion så.. Får sii hur vi ställdär a. Sku va skönt ti va ledi så man får läs lete extra på tentin som je på lördasmyönin..

Lindsi

God afton!

Ikvield ha ja liga på soffon å läst fast ja ha lärt me idag att man itt ska ligg tå man läser på prov:D Hadd världens roligast skoldag annors idag. 8 tiimar me 1 å samma lärar, å e va roolit! He tycker ja je skickligt åv lärarin. Kona ju ha naa å jier me att e va in gåbb i 60-70 års åldrin som tala skånska. Åså kona an ju massor me tårde sätt ti kom ihåg saker. Skojjsigt! Sedan tå vi sluta jieg ja me Josefin å handla lillskruttan miin. Itt så jobbigt som vi trodd ti bier häim burin å hamstrin å spånen å allt. Å guuud kva on je liten! Ja förstår att di kallas dvärghamster.. Sku ju va skitlätt ti slarv bort a:O Sedan ha vi nu bere preppa burin åt on åså ha ja liest på tent å gulla me on lete nu som då. Nu ligger ja i sienjen å fundrar kvafö ja sluta va trött tå ja flytta hit från soffon, så kanske ja sku ha borda sov tier inatt.. Imrn buri ja 12.10 å slutar 15.50, så e ska var skönt me in lite kortan dag. Nu ska ja skåd om on sover elå om e je na oljud tide inni elå undi huuse. Kva säir ni förresten om Lipton som namn åp on? Ja diggar ju he te liik mytchy som ja diggar lillon.

Lindsi

Skruttan eller vad?

Min nya minimala vän!

Häitär skruttan än sålieng tärt ja håxar på na betär. Ja har itt hjärta ti döp in tårde litin å söt varelse ti Margot, så namnförslag tas gärna mot:)


Heluu!

Idag har ja in mytchy betär dag. Fö nu har ja e liite pyyr ti sii fram emot att få ta häim. En alldeles egen kompis.. Ha fixa allting klart så e je bere ti hämt imrn:) Ni får allt jiss va e jie tärt imrn tå ja har häim a. Även om J å min kära småkusin väit kva e jie räijj.. Flicknamnförslag mottages gärna! Idag ha vi nu bere haft na tråkiga slöa lektioner men e je som allt ska känns mytchy betär tå ja je i skolan. Baket va ja å skåda ut raringen männ me Josefin å ja vort noo så kär så ja måsta koll opp mesamm om man får ha in tårde rackar shär, å he går fint! Nu ska ja just ga stäik na plättar ti mat åt me åså ska ja plugg starka drycker som bara den! Alla kvieldar kommer ti ga åt ti he nu fö på lördain jee D-day. Elå möjligtvis fridain redan så vi får sii tå.. HM! Ja måst ga handel na mjölk insåg ja nu:D Ska sprätt ivieg mesamm.

Lindsi

Häim

E räcker nu. Ja överväger seriöst att hopp åv hison skolan å flytt häim tibaak. Ja trivs itt shenn å ja klarar itt åv att va shenn. Itt jee väl meninjen ja ska ligg vetchin om nättren å  va nervös infö niesta dag så ja itt kan somen? Itt jee funu meninjen att ja ska gråt nästan all kvieldar fö att ja je shenn. Nää nu buri ja överväger å skåd uvi mina alternativ.

Natten

å ja får itt a sovd. Ja je trött, utmatta å fortfarand häilt shokera uvi gårdaajin. Ja fattar itt hur man kan oppför se söde, å ja lär väl alldri förstå helldär.. E hiendär alltfö mytchy nu som ja itt alls vill va mie om. Ja vill häim. Ja vill ti miin egen sieng som ja alldri sover i namäir. Ja vill känn me trygg.

Snask!

Ha just knappra i me in mandarin å nu off to work!


Morjens!

Jaha gott folk. Jag borde vara i skolan just nu och ha finska, men febern tog mig till sist. Ligger nu i sängen och svettas och vill bara spy, och tanken på praktik ikväll är absolut inte inbjudande (snarare motbjudande). Har proppat i mig burana och tänkte sova men trots att ja bara sov 6 timmar inatt och klockan bara är 8 så får jag ingen ro i kroppen. Denna dag antar jag kommer att gå ut på att ligga i sängen och dricka te för att sedan släpa mig till Nautical och göra ostbollar i ca.7 timmar.

But hey, it's friday 13th. What can you expect?

Å jaa ja har ytterst läijdon tå ja buri skriv åp högsvensk fö ja tyckt e sku va en utmaning:P Men e va ganska roolit.. Kanske ja ska fortsätt me he..

Lindsi

It's been a long day..

Tjolahopp! Börja kl 8 imåråst me nain lektion som ja itt rektit ha fatta kva an gar ut åp än.. Va i köke baket fö först gangon å he va noo jätteskojj! Laga 3 olika äppeldesserter me Pia å Josefin å ja fieg ha dubbla plasthandske på me. Tiaar laga paj åså smaka vi åp allt hede vi hadd laga tå baket, städa å for häim runt kl.15. Hienda bere häim å byt om ungefär så måsta ja knall ivieg ti niesta kök. Ha vuri på Nautical ikvield 16-21.40 å mecka på. Jieg noo häilt bra förutom att e va lete jobbit ti roll nästan 100 ostbollar å panier di å skal å stjier en massa rotsaker å fritier naa å städ å.. Jaa uschdå.. Men e va ju trevliga dudes ja jobba mie så di måra å pigga opp me lete:) Ringd åt J tå ja sluta så ja sku ha naar ti tal mie medan ja jieg häim i mörkret. Hadd hoppast på lite snög fö e börja rambäl natåli ur himelin tå ja jieg tiit. Nåjaa ja too nu me häim å ha baaket mytchy velas åv å an å mytchy lathäit täijj me till å duscha å nu sitär ja i pyjamas å låftar gooood! (Note to self: Köp mäir dove.) Sku vill ha na ti jiet å men ja tycker e je så säint föhe men kanske in tekopp räcker fö ti stilla min hunger. Så kanske ja faktist jetär frukost imyön:O Näääh who am i kidding.. Ja buri kl.8 å har verkligen itt na ork ti stig opp tidigan fö ti jet frukost:P

Näpp nu ska ja pallra mig iväg å lag na te å sedan susilull. Love ya J!

Lindsi

2 bilder som itt alls har na å jier me kvarar

Si kvöm som buri räijd opp å va fiin!
Men ja ha ju spendera kvieldin me ti smöri handen å..







Wiih gulleceasar! Ska bus som tusan me han på jullove!:D

Tomt

3 betydelser åv tomt har ja, å ja tycker vi tar di från början, shall we?

Nr 1. Kära kära tomtin jev me na pengar ti julklapp. Elå allt ja vill å behöv ha ti lägenhäiten. 2 hyllor, 1 bord tusentals korgar å dylikt.. Ja gud nåde mig..

Nr. 2. E je så tomt shärhäim. Shenn. Kva ja nu ska kall a.. My crib:D Nämen e känns lite ensamt shär tå e var så tyst tå man stiengär åv tv elå tar åv musiken. Definitivt e stor - me hitsche åland..

Nr. 3. Även kylskåpe je tomt. Å orken ti ga handel tryter. Var väl makaronen å ketchup resten åv vikon nutå.


Kvällens planer vort itt som mena fö ja fieg in väldans hövvärk i sista sekund å lömna häim. Vilket betyder att ja ha spendera kvieldin shenn åp soffon. Men ja har min räddare i nöden, lemon lime fun light! Jättegott tå man blandar a svagt vilket i sin tur betyder att e räcker liengär..:) Imrn jee första kvieldin på Nautical nutå så vi ska sii hur he gar me hisin tuumin. Ja sku väl itt a måsta kom men e je liik bra ti itt skjut opp a na liengär åså får ja ju na ti jier i häljen. Ska va där imrn kvield, fridas kvieldin å lördasmyönin. Var in tong dag imrn nutå tå ja buri kl 8 å har kökspraktik kl.10 - ca.21. Hoppas klädren je bekväm nutå bere.. Nu sku ja vill ha na ti dreck men kan itt väli melan saft elå te så ja jissar e var båda:D Kändär ja sku konn somen snart å så e var väl kanske in tidi kvield ikvield..


Lindsi

Amerikanska pannkakor!

Sitär i soffon nier J nu å skåda åp tå an bakar å hjälper till me ti läs opp recepte tå e je na an undrar:) Körd in luring igår åp vieg häim från skolan me Josefin. Ja sku ju ta viking line å hon silja men vi ansåg he va dombt så ja too silja jag å. Vort lete stressåt bere ettsom ja hadd in tiim mindär åp me ti pack färdit.. Så åp in halv tiim hadd ja a packa å stoo utanfö josefin å biida. Jieg ti hamnen å tänkt få trubbel me ti få in biljett fö di hadd na fäil åp datoren men ja fieg nu a tå å slapp serviceavgiften åp 8€! Drack lete uöl å cider åp båtin å hadd fan så roolit i hamnen furi hon hoppa på tåja å ja fieg ta bussin sjölv 20.20. Kom häim 00.30 å J hämta me. Idag ha vi handla farsdagspresenter å vuri ti jp å jiti:) Nu ska ja avrund skrivase å skåd åp tå han stäikär pannkakor. Pussbullon miin:D

Lindsi

Aj aj aj.. 4!

Ja har sjuukt i tuumiiin:( Ja måst ha sovd åp an inatt elå naa fö an je rektit öm.. Börja kl 8 imåråst me na som häitär 'Att skriva vetenskapliga rapporter'. Låter e roolit? Nä just he. Hadd he fram ti kl 10 tå vi bytt å sku ha na kökspraktik ienda ti kl 16. Vi börja me ti ga igenom lite va vi ska jier hande kursin åså vort e mat kl 11.30. Fieg honungsglaserade revbensspjäll å pieronen, å he sku man ju konn tro va gott. Men e va nu bere en massa fläsk å vi fieg våran mat först tå täijj som kom samtidit va färdi å jieg taan. Sjukt.. Nåjaa baket he så sku vi fortsätt me hede kökspraktik men vi fieg lag naa på data om na yrkesterminologi å baket vi hadd ga jenom å presentera he så fieg vi slut så klockon va väl bere lite baket 14 tå vi sluta:) Va ti djuraffären å snålast me Josefin. Hitta världens sötast vattensalamander! Men gerbilin va no sötan föhe.. Ja måst fundär å sii kva ja ska jier. Nu var e tentläsning fö hela slanten ikvield å ti försök ta se i sieng naongang så man ork opp å skriv ti kl 8 imyön. Fieg ju faktist somen kl 1 sist natten så kanske e taar se..

Lindsi

Jee bere jag elå?

Tå man sitär å läser tiaaras bloggar får man rektit buri fundär om e bere je fö mieg e itt hiendär na speciellt? Allihop verkar ha na nytt rolit åp gang elå åtminstone je ut åpå häile tiidin. Jag gar i skolan om dagan å ligger shenn åp kvieldan. E buri känns lite söde tögåt.. Imrn ska ja ga ti djuraffären furi ja gar häim fö ti få lete kontakt me na djur. Saknar kisson miin nalite faktist.. Idag då? Börja 12.10 tå tiaar hadd servera färdit. Va å köpt e trip på väg ti skolan så ja sku ha naa som pigga opp me lete. Fieg ju känn me som in tårde modebloggar som köper nain 10€ kaffe åp vieg ti arbete, fast ja hadd in pirkka smultrontrip fö 21cent.. Men je man fattig studerande så je man. Fast e nu känns räint ut sakt för jäävlit ibland så väit ja att e je betär än ti va nain bortstjämd ong som får allting bere söde å alldri rektit lär se hur e jie ti hava lete sembär naongang. Så jippii fö mieg som je fati! Verkar va bra ti få sakren omsvängd ja.. Jamen kvann va ja nu? Jo ja börja 12.10 me företagsekonomi tå ja såt i datasalin me Pia å Josefin å laga in enkät om lucia(?) å fnittra på. Hadd kaffe sedan tå jag å Pia to e välförtjänt saftglas å en kakstjiv, fö sedan vae dags fö finsk. Å tå sku vi, hör och häpna, siti i datasalin igen! Så tier ha ja siti i 4 tiim idag å rövmusklen fieg verkligen trän opp se åv a. Baket for vi in ti stan å jieg å skåda på skoan å ja vort så snååål.. Jieg å handel åså häim å lag mat å läs tent. Ja ha jivi opp me he fö ikvield nufö ja tycker e je onödit tå e äntå itt gar in namäir. Nu ska ja väl spel lete hospital tycoon å sedan vaare nighty-night time. Även om ja itt får somen furi 3-4.. Sist natt va klockon 3.40 tå ja skåda åp on fö sist gangon. Sku verkligen måst jier naa åt a.

Lindsi

031109

Ja hadd skriva e langt inlägg men tå ja sku spar a så kaapa ju internet. Men idag ha ja vuri på stan å i skolan å yyra. Ja kändär me så ömsand i hison lägenhäiten å ja får ju itt ha na husdjur.. Men ikvield ha ja hitta världens sötaste gulleplutt som ja kanske sku få ha! E je en leopardgecko så e sku ju itt hår na.. Måst prov tal me hyresvärdin imrn å sii kva an säir, fö sötnosen kostar bere 40€ å tå ingaar alla tillbehör. No sku ja ha råd me matin åt an å.. Så why not tå? Åså vill ja ha hit in bil. Ja har läijdon åv ti ga å frys om myönan i räine å blåstin. Itt konstit ja har stegrin 50% åv tidin shär. Å ti måst ga handel 5-6 gangor i vikon fö att ja itt får mie namäir åt gangon. ÅÅÅÅH! Skåd åp lilla geckon ni så ska jag hitt åp namäir givand..




Lindsi


Jahapp!

Ja vakna me in grym hövvärk å räkna att ja sku va bort första lektion å sii kanske e vort betär. He vort e itt å nu tå ja sitär nyduscha å ska bege me ti skolan iallafall så får ja hör att vi itt har nain mäir lektion idag. Jaha. Så ja sku ha kona liga å svierd i grannin som renovierar än. Får väl ga ut å ga elå naa nutå..

Lindsi

021109

Nu ha ja vuri å panta flaskor mina. E börja va så itt e ruumast i skåpe så ja too me i kragan å knalla ivieg me 4 påsar foll. Kom häim tibaak dryga tiimin säinan 6,50€ å 4 yoghurt rikan. Nu ska ja kok in tekopp å skåd in film furi ja gar å sov. Ska tag natten tidit ikvield ettsom ja jieg å sov kl 3 sist natt. Lik bra så har je energin ti bit ihop å buri me tentläsning imrn. Buri räijj va nervös tå e je så mytchy ti läs åp a tåli som man lätt blandar ihop. Men e je väl no bere ti läs så ja kan a så går e bra! Hoppas itt e je na mytchy ti skriv bere tå ja vill var så sjuk i handen. Nu ska ja jet in yoghurt som ja ha haft i frysin å lag hede te mett.

Lindsi

Jävla oväsen..

Grannan haaldär på å renovier naa å e bere smälldär å hamrar på. Lagar itt precis a betär åv att e je rakt ovanfö me. Ja kommer ti var tookåt så om ni itt får tag ii me säinan ikvield sitär ja antagligen i e hörn å gungar fram å tibaak å mumlar "tyst. tyst. tyst. tyst..".

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!


Oppjaga, trött å allmänt fitti Lindsi

RSS 2.0