Mysigt humör

Hahah så söt :D



Har en otroligt mysig känsla ikväll. Det är nice!:) Måste ta tillvara på den medan den varar. Därför tänker jag gå ner och ta känslan till det ultimata; umgås med mina trevliga kollegor. För ikväll är alla på plats! :)


Lindsi

 


Finland VS England

För några veckor sedan när det kändes som att mitt liv rasade ihop fick jag en kommentar som jag aldrig kommer att glömma, och som har snurrat på i mitt huvud sedan dess.

"Du är bara i England tillfälligt. Det är i Närpes ditt riktiga hem är och din familj finns."

Jag är väl medveten om att jag bara är här för en 5 månaders praktik. För tillfället. Jag trivs bra här. Jag vill tillbaka hit. Jag har redan tankar på att flytta hit när jag har skolan färdig. Men då förståss till någon lite större stad. När jag kom hit var det inte riktigt som jag tänkt mig, men ja trivdes ändå. Och nu när en tid har gått trivs jag ännu bättre.
Jag tänkte över varför inte det här skulle kunna vara mitt hem. Varför skulle jag vara tvungen att bosätta mig där jag kommer ifrån ursprungligen. Jag gillar verkligen Närpes, missförstå mig inte. Men vill jag verkligen bo där resten av livet? Jag är tveksam till det.


Lindsi

Sommarjobb!

Gissa vem som har fått sommarjobb! WIHOOO!!!!

28.02.2011

God morgon!

Gammal, gammal bild.




Trots att jag hade sovmorgon idag, gick jag och lade mig redan runt 22 igår. Men eftersom jag har haft lite problem med att sova på sistone tog det evigheter innan jag äntligen somnade, och jag vaknade upp flera gånger under natten. Steg slutligen upp runt kl.10 idag efter 5 timmars sömn sammanlagt. Suck.. Men ändå är jag inte så trött idag. Konstigt det där hur jag fungerar.
Dagens planer då? Ska just snöra på skorna och ge mig ut på en promenad. Men det blir nog inte så långt eftersom det är så kusligt väder. Annat vet jag inte. Det kommer minst sagt att bli en lång dag. Men fick ett sms imorse om något väldigt roligt som hänt! Så ikväll kanske jag får ta del av det också. Mer än så tänker jag inte säga faktist:) Bara för att vara lite irriterande sådär..
Imorgon är det ju jobbet som gäller igen och ända fram till torsdagen jobbar jag frukost och middag. Efteråt får vi se hur nästa hälg blir. Tänker iallafall ta det lugnt eftersom det kanske blev lite FÖR roligt den här helgen, heh..

Nu ska jag fixa lite med ipoden och dra ut på promenad.


Lindsi

Ny header

Japp nu har jag knåpat ihop en ny header vilket verkligen var på tiden. Den blev lite slarvigt gjord och inte precis genomtänkt, men skit samma! Den förra skulle bara vara provisorisk men blev liksom kvar av ren lathet från min sida. Vet inte om jag precis har något annat att säga..

Lindsi

Definitionen av perfekt

I'd give up all the world to see
that little piece of heaven looking back at me

Fotboll



Det blir inte någon promenad förrän lite senare ikväll. Fick nämligen ett sms om att lite vänner var på besök och skulle kolla fotbollsmatch i loungen här på hotellet. Och eftersom jag har varit ensam hela dagen gick jag mer än gärna ner och joinade dem. Är upp en sväng för att lämna jackan och ta en värktablett eftersom jag har fått en liten förkylning och har huvudvärk :( Måste väl nog gå ner igen snart så de inte tror jag gått och ramlat i trappan eller något.. :D

Lindsi

Rainy England

Det började regna så jag struntade i promenaden och lämnade här istället. Har bara sett på friends och tagit det chill, men lite senare tänkte jag ta den där promenaden iallafall. Tills dess? En liten tupplur och senare middag!


Lindsi

Djupare tankar igen

Jag ställde in promenaden eftersom att jag känner att jag verkligen måste få vara för mig själv lite nu. Hur mycket skit som än har hänt sedan jag kom hit, har jag lärt mig så otroligt mycket redan. Jag har ju iallafall insett att jag inte trivs som den personen jag blivit den senaste tiden före jag kom hit. Jag har verkligen varit tvungen att ta itu med saker som jag gått och tänkt på i evigheter men bara sopat under mattan i slutändan. Jag har insett vad jag vill, och också hur mycket jag egentligen kan åstadkomma. De som känner mig vet att mitt självförtroende inte är det bästa, även om jag låtsas vara all that. Men varför skulle inte jag kunna? Jag kan också göra saker. Jag är inte så otroligt liten här i världen iallafall.

Nu tar jag fram mitt jävlaranamma och tar mig tillbaka till den lyckliga personen jag var en gång i tiden!
Who's with me?!




Linnéa MF Langels
som min kära bror skulle ha sagt..

Mat

OMG! Vi fick fisk, ugnspotatis och blomkål till mat idag. This must be my lucky day:)


Lindsi

27 februari 2011

Trots att jag inte var så trött igår kväll slocknade jag som ett ljus när jag lade mig i sängen efter jobbet. När väckarklockan ringde kl.6.30 var jag faktist riktigt pigg också. Så otroligt skönt att inte komma ner till jobbet helt trött och slut för en gångs skull. Frukosten gick ju därför riktigt bra idag, och dagens planer är klara. Jag har ju ledit ikväll och imorgon men det blir att ta det lilla lugna efter fredagens bravader. Önskar att jag hade några bilder att visa från kvällen, men tyvärr existerar inte några sådana. Fast en del av er som läser fick väl ändå se oss i webkameran, och det räcker väl bra till. Eller hur Krippe?;)

Så på dagens schema står en promenad med en kollega, och ikväll tänkte jag se på någon film om vi inte lämnar att umgås hela dagen förståss. Imorgon tänkte jag ta sovmorgon och inte göra något annat än att ta hand om mig själv. En riktig mysdag med andra ord!

I morse räknade jag även över min tid här, och jag har ju faktist varit här hela 1/3 av tiden redan! Det bränner i mitt lilla U.K infekterade hjärta när jag tänker på att jag måste åka hem någon dag. Jag har varit här i 7 veckor och har 14-15 kvar beroende på när jag åker hem. Men en sak är säker, jag ska tillbaka hit en vacker dag. Kanske jag även flyttar hit en vacker dag? Det finns inget som stoppar mig längre, och jag vill verkligen leva livet nu.

Nu ska jag gå och se om tvättmaskinen är ledig och ta itu med lite städning innan vår promenad.



Lindsi

Sömnbrist

Förra natten sov jag bara 2 timmar och har jobbat 8 timmar idag. Man skulle ju tro att jag är så trött att jag är redo att stupa. Men icke sa nicke! Här är det bara fart på och spring i benen. Tyvärr börjar jag ju jobba kl 7 imorgon igen så jag är illa tvungen att gå och lägga mig..


Lindsi

En helt underbar kväll

Gårdagen blev askul! Men vad kan man förvänta sig när man åker ut me så trevliga typer. Det blev biljardspel för hela slanten, och även nu vann jag. Fast inte på det sättet jag ville, Michael hade nämligen ner 8an. Två gånger... Nice där:D
Det var ju lite mindre roligt imorse när jag skulle på jobb, men jag tog mig genom frukosten iallafall. Efteråt blev det bara att ta en dusch, äta lunch och efteråt fick jag besök. Det kära sällskapet har nu åkt hem och jag ska dra på mig jobbkläderna och gå ner. Ikväll är jag själv med 20 inclusives då. Wish me good luck!



Lindsi

Redo

Sådär! Nu har jag varit och tagit ut pengar efter många om och men. 2 av dom ställen jag provade på fungerade inte, men tack och lov fungerade tredje affären. Nu är det bara att vänta att det knackar på dörren då.. Vad ska jag hitta på tills dess? Jo Friends förstås! Är på säsong 7 nu redan. Vilken serie ska jag plöja genom efteråt? Kom gärna med tips :)


Lindsi

UT

Nu skuttar jag iväg till lilla butiken och inhandlar lite för idag, samt tar ut cash så jag klarar mig. Senare kommer min partner in crime hit och sedan får vi se vart det bär. Blir väl kanske biljard iallafall:)


Lindsi

Färdig

Done! Wine anyone?

 

 

Lindsi


25 februari 2011

Sedan igår kväll har mitt humör varit på topp, och jag vaknade imorse med ett leende på läpparna. Det är så otroligt skönt att inte vara nere och äntligen kunna skratta och skojja på. Ikväll är jag ju ledig, så det blir väl att hitta på något lite vildare idag då, med undantag för ikväll eftersom jag börjar kl.7 imorgon. Suck! Dessutom jobbar jag själv igen på kvällen och vi har ca.20 inclusives. Men det blir nog bra! Om inte annat lär jag säkert mig något nytt.

Nu ska jag hoppa i duschen och dra på mig lite vettigare kläder. Sedan blir det chill för hela slanten!


Lindsi

Torsdag kväll

Har haft en minst sagt produktiv kväll på jobb. Inte på det sättet att vi precis har haft mycket att göra, men jag har efter många om och men fått allting uträtt som jag har haft tillstökat där. Slutade egentligen för 1 timme sedan, men har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Vad kan jag säga? Jag har hittat en riktig vän här borta. Jag är säker på att vi alltid kommer att hålla kontakten på något sätt. Och jag vet även att just denna person läser vad jag skriver nu. Så hej M! :D

Nu ska jag ta mig ett glas vin och se lite friends innan jag kastar mig i minisängen och säger hejdå till denna dag. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!


Lindsi

Cats eat fish.

Har jag nämnt hur mycket jag älskar mitt långa hår? Hade ju planer på att klippa av det en tid, men jag är glad att jag ångrade mig. Nu ska jag dra på mig de svarta kläderna och sticka på jobb. Ikväll blir det väl att spela monopol eller shack eller något annat skojj. Kommer ju inte precis att vara upptagna..

Har förresten ett exempel på hur sjuka saker mina vänner här kan säga. Idag diskuterade vi husdjur när det plösligt flyger ur en:

"I don't like cats. They eat all my fish."

Aj jaha..

 

 

Lindsi


En dag i Hatfield

Rondell på väg in till stan

Lingon.

Vårigt värre!

Hittade ett nytt litet centrum idag.


Gallerian


Random rödhårig brud med megastor halsduk.


Gallerian

Gallerian


Hemåt

Inköp nr.1. £2

 

Inköp nr.2. £1

 

 

Lindsi

 


Ensamtid

Nu är jag tillbaka från en lång promenad i lilla Hatfield. Jag hittade nya ställen och butiker, åt glass i solen, gick i egna tankar och bara njöt. Fyndade även lite trevliga saker som jag unnade mig själv för den stora summan £3! Visar bild på det senare. Nu ska jag gå ner och se om de vill bjuda mig på ett glas sodavatten i baren.


Lindsi

Sunshine!

Ipoden är laddad med ny underbar musik, nyskorna är på, och solbrillorna i väskan. Nu sticker jag och min mysiga halsduk iväg ut i solen. Kameran följer med så idag ska jag försöka ta lite mer bilder av lilla Hatfield..



Better together

Den här låten kommer alltid att påminna mig om min tid här. Både bra och dåliga minnen.


Grattis

Grattis på födelsedagen mami!


24 februari 2011

Idag känns allting lite bättre, men ändå långt ifrån bra. Planerna för dagen är en promenad, en dusch och tupplur så länge jag bara vill! Åtminstone fram till 18.30..
Imorgon jobbar jag frukosten och är ledig på kvällen, lördagen jobbar jag frukost och middag, söndagen jobbar jag frukosten, och på måndag är jag helt ledig. Ganska konstigt att vara ledig så konstiga tider, men det duger väl. Fick en förfrågan om att komma på en revanshmatch i biljard i hälgen om jag har ledigt. Så på fredagen blir det kanske att åka till Welwyn garden en stund på kvällen och se om jag är lika duktig utan ett glas chardonnay i blodet.


Lindsi

Ruta 1

Det är otroligt hur upp och ner vänt livet kan bli på några veckor. För 2 veckor sedan var mitt liv näst intill perfekt och jag mådde hur bra som helst. I dagens läge är livet helt rörigt och jag vet inte riktigt var jag står. Jag har förlorat allt som betydde mest för mig, och står på något som känns som ruta 1. Vad man gör i en sådan här situation vet jag inte riktigt ännu. Men vi får väl hoppas att jag hittar lösningen snart.


Lindsi

Milano


Sömn

Jag överlevde frukosten, även om jag inte är på topp idag. Nu tänkte jag ta det lugnt fram tills lunchen, och sedan ta en promenad om det slutar ösregna. Annars hade jag tänkt sova bort dagen. Känner att det verkligen behövs..


Lindsi

Ensam ikväll igen

Ikväll när jag kom ner på jobb möttes jag av den underbara överraskningen att jag skulle vara själv hela kvällen igen. Och inte blev det ju bättre av att det ramlade in 17 gäster på 15 minuter, och att de även var för lite personal i köket. Thanks liksom!

Nu tänker jag snart gå och lägga mig. Imorgon kommer musketör nummer 3 tillbaka från semester. Så då får vi äntligen lite extra hjälp så jag inte behöver vara ensam hela tiden. Även om jag lärt mig mycket mer när jag är ensam förståss!


Skulle gärna vilja veta hur jag jobbar i hälgen, för om jag ska vara ärlig känner jag för att gå ut och supa skallen av mig. Börjar bli en tid sedan, och jag känner mig lite tryggare nu när jag vet hur allt funkar. Får se bara vem jag ska släpa med mig. Antagligen blir det väl att åka till Welwyn garden igen och spöa skiten ur folket på biljard igen.



Lindsi

Va jier man?

Kva jier man tå man klåpar bort enda bra man har i live sett? Tå man häilt plötsligt star ömsand utan nainstans ti viend se? Tå man en dag insiir att man ha gjort e enda stort misstag å bere sku vill vrid tibaak tidin?

Off to the matbutik

Promenaden slutade med en joggingtur, och det var skönare än jag minns. Imorgon kör vi igen!

Nu är nyskorna på och jag sticker iväg och köper middag. Orkar inte äta friterat ikväll igen så det får bli middag på rummet.

 

Lindsi

 


Motion

Försov mig hela 20 minuter idag och kom springande nerför trapporna 2 minuter innan General Managern kom på jobb. Bra där Linnéa! Hade otroligt tur kan jag bara säga.. Annars gick allting bra och det är roligt nu när jag börjar ha allting på klart så att jag kan jobba mer självständigt. Resten av veckan ser likadan ut som igår och idag, alltså jobb 6.30-10.30 och 18.30-22.30. Åtminstone fram till torsdagen. Får se hur jag har ledigt i inkommande helg nudå. När jag har mina lediga timmar mitt på dagen blir det promenader i fortsättningen. Känner att jag verkligen inte mår bra av all onyttig mat man fått här. Nu är det dags för lite ändring innan hela kroppen stannar av. Får väl börja köpa mat själv att äta här på rummet före jag går på jobb så slipper jag äta där.

Mamm å all aar som ha tänkt kom å häls åp! E je bere ti säijj vilka datum e jie så kan ja no få ledit verka e som. Bere ja säir till i tid å itt e je na speciella tillställningar så.

Lindsi

.

On my way back


Myser

Myser en stund före jag ska gå och lägga mig. Jobb 6.30 imorgon!

 

Lindsi


My new babies


Oldies

Jag kan fortfarande minnas hur lycklig jag var på några av bilderna. Hur jag kände att världen var min och jag kunde göra vad jag ville. Vad hände med den Linnéan?


Superdry

Nu är jag tillbaka från min stadsstrosning(svårt ord det där..). Jag är många pund fattigare, men har inhandlat allt det jag verkligen behöver + lite till. En ny arbetsskjorta, mera svarta sockor, ett par nya arbetsskor, tuffrar, jaa allt möjlit fick jag med mig hem. Det enda som jag inte skulle behövt egentligen var ett par skor. Eller jo visst behövde jag dom också eftersom jag hade endast 1 par vardagsskor efter hälgens incidenter. Tänkte köpa mig ett par gröna converse eftersom jag länge drömt om ett par och de dessutom var på rea. Men till min besvikelse insåg jag att de inte alls var bekväma, så det fick bli ett par grå/rosa/vita från Superdry istället.

Helt okej va? Bättre bilder kommer senare ikväll!

 

Hårfärgen har ju börjat släppa redan också, så nu är det dags för en liten hårinpackning så det kanske håller lite till iallafall..

 

 

Lindsi


21 februari 2011

God morgon!

Idag är jag på toppen humör, och tänkte göra mitt yttersta för att hålla det så. Ska chilla nu fram till lunchen kl. 12, sedan gå in till stan och bara strosa runt för mig själv, hem och tvätta, och till sist göra en hårinpackning före jobbet kl.18.30. Helt okej dag skulle jag säga. Får hålla tummarna att det är bra lunch bara.. Skulle inte orka äta mer friterat och smördeg..


Lindsi

Whenever

I love you forever and ever and always I love you
Whenever you need me, i’ll be there right by you
Whenever you call me, i’m there when you call
Whenever your falling, i’m there when you fall
Wherever your going, i’ll be right there showing
Our love’s always growing and growing and growing
I know that you know it, there’s no need for guessing
When I am requesting, i’m there with no questions asked
I’ll go, wherever, whenever
If ever, you need me, i’ll be here
Forever

En helt vanlig lördag ute

Det visade sig att gårdagen blev den bästa dagen sedan jag kom hit. En heldag i London, och fest i Welwyn garden city på kvällen. Tog tåget direkt dit från London, och festade gärnet med ett nytt gäng härliga människor. Spelade först lite biljard och drack ett glas Chardonnay på en pub. Det visade sig att jag fortfarand är hyffsat bra på biljard eftersom jag spöade skiten ur alla 3 killarna. Heheh.. Senare gick vi till en nattklubb och var där tills de stängde. Hittade nyss en film på min kamera som någon annan filmat, och jag verkade ju minst sagt att ha skojj! Men den tror jag att jag behåller till min privata samling, heh.. Men några bilder kan jag ju bjuda på!

 

Hahah härregud vilken kväll!


Lördag

Hejsan!

Gårdagen gick faktist helt bra och utan störr besvär. Det blev allt som allt 22 covers som jag gjorde så det var väl inte så illa. Nu är jag lite stressad eftersom jag slöat bort hela morgonen och skulle egentligen ha varit i London för 2 timmar sedan.. Men jag är ju ledig så skitsamma! Nu ska jag trippa ner till receptionen och be dem att ringa en taxi så åker jag iväg. Får se hur det blir ikväll eftersom jag överväger att åka direkt till Welwyn Garden City från London och vara med på festen iallafall. Insåg att det går att ta taxi hem eftersom tågen slutar gå 00.06. Men vi får se!



Lindsi


Ensam på jobb

Snart är det dags att gå ner på jobb igen, och ikväll är jag inte på lika bra humör som vanligt. Jag ska nämligen jobba själv ikväll igen, vilket vanligtvis brukar vara roligt. Men det är så att vi i vanliga fall har 0-4 inclusives på hotellet och får då ca.15-20 gäster som ska äta och vi är 2-3 som jobbar. Ikväll har vi 16 inclusives. Så jag borde alltså ha ca. 30 pers att ta hand om på egen hand. Lycka till till mig! Får hoppas gästerna har sympati eftersom jag har "work placement" på min namnbricka..:P

Nu ska jag svida om och dra iväg ner lite tidigare så jag hinner se över allting lite extra.


Lindsi


Ros


Jag glömde väl bort att berätta vilken fin överraskning jag fick på måndagen också! Eftersom alla hjärtans dag inte blev riktigt som vanligt i år, förväntade jag mig ingenting av någon. Men när jag kom ner halvt sovandes och skulle jobba frukost fick jag en ros av min kollega. Så jävla snällt!:) Tack vännen!


Lindsi


Röd.



Japp jag är rödhårig igen! Ni kan ju ignorera hur fjortis jag ser ut på bilden..


And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now


I'm back!

Efter sammanlagt 5 timmars datanördande idag har jag äntligen fått bort viruset. Som det ser ut nu iallafall.. Håll tummarna att det inte kommer tillbaka!
Ni vet väl vad det betyder? Jo bloggandet återgår till det normala och jag kan äntligen visa lite bilder igen!

Kommer kanske någon bild på min förändring senare :)


Lindsi


Petter

Nu tänker ja skriv åp närpes. Fast e var väl bere hitsche inläddje.
Idag saknar ja männ bror. Även om vi ha haft våra bråk å itt allti kommer överrens så je an äntå bästa brorin man kan ha! Ja kommer ihåg e samtal ja hadd me Kika om att ja verkligen itt tyckt om männ bror, å hon sag att in vacker dag så kommer ja no att insii att ja visst jier he. Å on hadd så rätt.
Ja je i e skede i mett liv tå ja ena daajin väit exakt kva ja vill, å nästa har ja ingen aning. E finns 1 sak ja je säker åp, å han personin som berörs åv he väit no om a sjölv å.

Men nu ska ja slut yyr åp om en massa. Iallafall så saknar ja Petter idag, å ja je glad att ja får ha in tåli underbar person som bror!

 

Lindsi


1=everything

Who knew that it takes just one wrong, to realise all that's right?


Update

Tyvärr fungerar det varken att lägga in bilder på datorn, eller att ta kort med webkameran. Så ni får helt enkelt vänta med att få se vad jag gjort.
Eftersom jag nu mer eller mindre känner för att börja om från 0 med allting, har jag även tänkt göra mig av med mitt sockerberoende. Är så trött på att alltid vara grinig och ha huvudvärk så fort jag inte får i mig någonting sött. Så ikväll tog jag min kära mor till hjälp och fick reda på vad jag kunde äta och skulle låta bli. Så nu ska jag försöka köra på detta i några veckor och se om det hjälper. Håll tummarna!

Vad händer i jobbvärlden då? Tjaa inte så mycket nytt. Vi har en grupp på 25 pers som kommer på frukost redan 6.30 alla dagar vilket betyder att vi börjar jobba kl 6.. Men vad gör nu det! Bra med en tidig start på dagen. Dessutom är 4 av dom svenska så jag får äntligen prata lite "hemspråk".
På lördag och söndag är jag ledig så då får vi se vart det bär. Tänkte äventuellt åka till London på lördag, och på kvällen blir det kanske fest. Blev nämligen bjuden att komma med ut när en av kockarna fyller år. Vi får se! Söndagen blir det iallafall att ta det lugnt.


Förutom jobbet och mina livsändringar händer det väl inte så mycket. En av mina kollegor åker till Amsterdam imorgon och kommer tillbaka först på onsdagen, så det är ju inte så skojj. Men det blir väl desto roligare när han kommer tillbaka då :)



Lindsi


Surprise

Jag var just världens bästa kompis. Åtminstone om man får tro min kollega. Han har nämligen länge haft problem med sina knän och idag var det riktigt ont. Eftersom jag inte klarar av att se någon lida på det sättet, gick jag iväg till närmaste butik och köpte en chokladplatta(han är ett äkta chokladmonster) och ett krya på dig kort. Det blev väldigt uppskattat och hjälpte förmodligen lite grann mot värken..
Annars då? Min överraskning ja. Tyvärr tror jag att jag tänker hålla det för mig själv ännu en tid. Visst finns det de som vet om det redan, men ni kan ju vara tysta tack :D

Ikväll blir det jobb igen och det låter som att det kommer att bli fullt upp! Men det är bra så tiden går fortare :)

Nu tänkte jag försöka få bort alla virus från det här eländet, och kanske även försöka fixa tv:n.



Lindsi


Another surprise

Idag kommer det ännu en överraskning. Om jag vågar ta mig till och fixa den alltså.. Nu ska jag byta om och chilla här för lunchen. Senare ska jag ta en promenad i det kalla vädret och mysa tills jag ska på jobb igen 18.30!

Lindsi

Hår

Från det ena till det andra. Nu är jag mer askblond varvat med lite röda nyanser. Tyvärr suger bilderna, så ni får vänta tills nästa gång jag fastnar på kort.
Lindsi

Överraskning

Promenaden var väldigt skön och drog iväg mig på diverse äventyr eftersom jag inte riktigt tänkte på vad jag gjorde. Kom iallafall hem med en lebara top-up och en överraskning som jag visar senare.
Nu ska jag städa upp här lite!
Lindsi

Svenglish

Good afternoon!
Frukosten gick över förväntningarna kan man säga. Började ju redan 6 idag med en rush på 25 gäster. Inte så skojj med tanke på att jag sov 4 timmar inatt igen. That's life!
Nu tänkte jag gå och hitta något ställe där de säljer top-ups till telefonen, och samtidigt få en lite promenad så jag får rensa tankarna. Waaay too much going on right now!
Ja jag ska sluta skriva på engelska. Men det går liksom av farten..
Lindsi

Virus

Jag lever fortfarande! Har bara haft lite problem de senaste 2 dygnen. Var ju på fest i fredags, och igår åkte jag till London genast jag vaknade. När jag kom hem hade min kära computer tydligen virus så nu har hela dagen gått åt till att fixa det.. Nåja mer uppdatering senare när jag är säker att den fungerar som den ska! :)
Lindsi

Iväg ut!

Hann inte ta någon riktig bild på vad jag har på mig, så det här får duga!
Ormarbandet är min favorit. Till det här har jag jeansleggins, svarta högklackade skor, och en grå tröja att dra på om det blir kallt. Nu drar jag på mig jackan och sticker iväg ut! Vi hörs imorgon?

Lindsi

English?

Hahah! Ok now i have to write in english just to make Steve happy. :D The problem is just that i don't know what i should write about.. Maybe i just should start writing in english all the time so Steve and Michael can understand me too. We'll see about that..
Lindsi

Kedjebrev

Jag kom av mig lite med sminkandet så jag började städa istället. Nu är både min och Franks(den andra praktikanten från Belgien) toalett och mitt rum snyggt och städat igen. Skönt! Fick ett mail från min kära mamma idag också. Ett kedjebrev där det stod en mycket intressant och viktig sak.
"Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le."


Så ja jag lovar mamma! Jag ska kissa långsamt!

Lindsi

Inför kvällen

Så! Nu är allting fixat tills ikväll utom mig själv. Blev att köpa vin att ta med till värden också. Kan ju inte komma tomhänt en gång till.. Dessutom är ju vinet så otroligt billigt här också!
Fick just ett sms från Michael att han nu först var på väg till Jon så det blir väl inte före kl.16 som han hinner hämta mig. De skulle städa, hämta resten av gänget och åka och köpa vin ännu så att.. Men det går ingen nöd på mig! Har ju som projekt att se igenom alla säsonger av Friends och jag är bara på säsong 3 ännu. Men först ska jag göra mig klar så jag inte hamnar att stressa. Ser ju inte precis representabel ut just nu.
Jag har förresten glömt att visa mitt skitcoola halsband eller hur? Det ska jag väl hinna med före jag åker också :) Är jag riktigt på hugget kanske jag tar en till sådan-där-skit-svår-outfit-bild. Mamma är väl kanske intresserad eller?:)
Nej nu ska sminket på och håret fixas!
Lindsi

Fredag!

Idag blev det igen 1 timmes övertid på frukosten. Men det gör inte så mycket när jag trivs så bra! Fick även lite tid till att planera kvällen medan vi polerade lite glas. Det blir så att jag blir hämtad någon gång mellan 14.30 och 16.00, så åker vi till samma ställe som förra helgen och hoppas det blir en lite bättre kväll denna gång.
Så nu väntar jag på lunchen som serveras kl.12, sedan blir det en promenad för att köpa lite mer till kvällen, och sedan hem igen för att fort fixa mig. Åh vad jag längtar till att få komma härifrån en stund!
Imorgon är jag ju ledig så då blir det att åka in till London på fotboll med Krippe och även lite sightseeing ska vi väl hinna med.
Nu ett avsnitt friends medan jag väntar på lunch!
Lindsi

Dagens

Ligger på golvet och löser sudoku nu innan jag ska gå på jobb igen. Ganska skönt att ligga här faktist..
DAGENS +
+Fick höra att mitt hår är amazing.
+Har fått hela helgen planerad med program. Och roligt sådant!
DAGENS -
-Spöregnet när jag gick till butiken.
-Att jag är själv på jobb ikväll.
Lindsi

Helt enkelt!

Det finns ingen bättre låt just nu!

Morgondagen

Idag blev det en lite längre frukost. Hela 1 timme längre jobbade jag, och då kan man ju inte annat än att tänka att det skulle vara skojj att faktist få lön också.. Men nåja! Det är ju trots allt praktik jag är på.
Efter vi var klara med frukosten tog jag mig en dusch och gick ner på lunch. Hann sitta och prata en stund med Michael om allt mellan himmel och jord och tiden flög iväg så nu är klockan plötsligt 13.30! Ska snart dra på mig jackan och traska iväg och handla färdigt tills imorgon. Väntar bara att det ska sluta regna först och försöker hitta lite inspiration till vad jag ska ha på mig imorgon. Inte så lätt när man inte precis har så mycket kläder med sig..
På lördag blir det eventuellt att åka till London och möta upp Krippe också. Det blir skoj!
Nu orkar jag inte skriva mer. Kommer väl något inlägg senare om vad jag hittade att köpa eller något annat ointressant..
Lindsi

Mys

Jag har överlevt ännu en dag av total tristess. Har inte gjort något annat än degat och förståss sovt bort någon timme. Väldigt ointressant att skriva om med andra ord. Känner att jag verkligen måste hitta på något när jag är ledig imorgon. Kan väl gå och handla färdigt till fredagen. Det blir väl att köpa någon ny intressant cider igen antar jag..
Nu sitter jag bara i min nya vita tröja och myser före jag ska på jobb igen 18.30.
Lindsi

Mera Lycksele

Vi kör vidare på samma bana. Härregud säger jag bara..

Schema

Då var dagens frukostpass över och jag är trött som aldrig förr. Huvudet dunkar på och magen krampar. Antar att det blir en liten powernap snart före lunchen, och senare idag har jag inga speciella planer. Hade tänkt ta det lugnt bara och kanske ta en promenad. Senare ikväll är det jobb igen och ikväll är vi alla 3 på plats vilket jag ser otroligt mycket fram emot!
Annat som är på gång då? Tjaa jag kan ju visa schemat för 1½ vecka framåt så förstår ni att jag inte precis hinner med mycket..
Torsdag: 6.30-10.30, 18.30-22.30
Fredag: 6.30-10.30, fest i Potters Bar
Lördag: Dega lite på morgonen antar jag, och senare och simma.
Söndag: 7-11, ta mig en promenad till Hatfield House om vädret tillåter.
Måndag: 7-11, 18.30-22.30
Tisdag: 6.30-10.30, 18.30-22.30
Onsdag: 6.30-10.30, 18.30-22.30
Torsdag: 6.30-10.30, 18.30-22.30
Resten av den lediga tiden vet jag inte vad jag ska hitta på eftersom det inte riktigt lockar att åka någonstans. Främst för att jag känner att jag inte riktigt hinner när jag jobbar senare på kvällen igen. Men det blir väl någon promenad här och där, och förståss något besök till affären för att bunkra upp med äpplen.

Lindsi

Busy

Kvällens middag var väldigt väldigt busy! Minst sagt! Men det gick bra ändå och jag överlevde. Fick även veta schema ända fram tills nästa veckas torsdag. Det visade sig att både Michael och jag hade ledigt fredag kväll och hela lördagen. Så då blir det väl att ta en repris på förra fredagen men kanske stanna ut lite längre :)
Nu ska jag käka en mandarin eftersom jag inte hann med någon middag, och sedan blir det att ta natt eftersom jag jobbar frukosten imorgon igen.
Lindsi

OMG

Fick just världens bästa nyhet! Älskade Ann och hennes pojkvän ska komma till London!
I CAN'T WAIT!!
Lindsi

En vit tröja

Här är jag igen ganska exakt 2 timmar senare. Hade tänkt mig att jag skulle köpa 2-3 tröjor beroende på vad de kostade. Men jag kom bara hem med en enda för £11! Det blev ju så att jag inte hittade någon mer helt enkelt. Men vad gör nu det! Får vänta tills jag känner för att åka till London nästa gång.
Nu vill jag bara ha helg igen! Har nämligen planer på att ta en repris från förra hälgen om det passar in med jobbschemat lite bättre. Skulle ju gärna ha två dagar i rad ledigt så jag inte måste åka hem så tidigt och kanske åka med ut till någon pub.
Nu; Friends och äpple!
Lindsi

Upp upp och iväg!

Jag överlevde duschen eftersom jag råkade möta på handyman i korridoren och bad honom att fixa vattentrycket. Det var tydligen bara någon fnurra på tråden eller vad man ska säga.. Nu ska jag dra på mig jackan och mysiga halsduken så drar jag iväg till gallerian. Gissar att jag är hemma igen om 2-3 timmar. Senare ikväll är det jobbet som kallar!
Lindsi

Duschen

Skulle gå i duschen för 2 timmar sedan. Här sitter jag fortfarande. Fast jag har ju faktist varit ner på lunch och fått lite ärenden fixade och uppkollade på nätet. Nu tänkte jag faktist kasta mig i duschen och efteråt tänkte jag ta en promenad till gallerian och se om jag hittar något intressant. Är i behov av lite varmare tröjjor faktist eftersom jag tydligen har med mig mest toppar.
Jaja duschen nu iallafall! Håll tummarna att det är lite bättre tryck idag!
Lindsi

Abi -09 minnen


Min nya familj

Här har ni två av världens trevligaste killar! Jag har haft en så otrolig tur att få lära känna dem, och jag känner redan hur jag kommer att gråta som ett litet barn dagen jag måste säga hejdå och åka hem till Finland.
Om inte annat så åker jag definitivt tillbaka någon gång för att hälsa på dem!
Lindsi

Bad idea

Ja jag lever gott folk! Har bara inte haft någon lust att blogga. Jag var ju ledig idag men har inte något intressant att berätta så vi säger så här:
Dagens -
-Blev väckt av en brandövning när jag tänkte ha sovmorgon. Inte så skojj att springa iväg ut i stormen 1 minut efter att man vaknat.
-Jag har haft absolut inget att göra, så jag trotsade stormen och tog en promenad iallafall.. Bad idea!
Dagens +
Kramen jag fick för att de tyckte så synd om mig när jag kom ut.
Den andra kramen jag fick för att jag hade så tråkigt och var på allmänt dåligt humör.
Lindsi

Nöjd

Nämnde jag at jag har en snyggdag idag? Utan smink faktist. Otroligt. Insåg däremot att jag måste köpa mer tröjjor eftersom jag har ungefär 3 jag kan använda här borta..

Dusch

Hur mycket jag än saknar mina vänner hemma, så saknar jag en riktig dusch mest! Ni kan skatta er lyckliga ni som har en där det kommer varmt vatten hela tiden. Jag menar här är det antingen kokhett eller iskallt, och idag var vattentrycket så dåligt att om jag svängde på duschhuvudet upp och ner orkade inte vattnet spruta ut..

<3

Ja älskar hison känslon åv att ja har världens härligast människor runt me
I'm so lucky

Off to work

Nu sticker jag och mina begravningskläder på jobb. Slutar 22.30!
Lindsi

77 pence

Jag gick för att köpa tandkräm, och kunde inte låta bli att köpa med mig en yazoo hem! Fast den kostade ju bara 77 pence :)
Lindsi

Jobbkompisar

Ååååh vad jag saknar mina härliga jobbkompisar! Helgerna jobbar jag ju med en annan kille som jag inte riktigt kommer överrens med. Främst för att han dumförklarar mig hela tiden och inte ger mig någon chans att visa vad jag kan. Men det är väl sådant jag får lov att ta! Imorgon kväll är ju Steve här också så då blir det lite roligare. Måndagen är jag ju ledig igen så då får vi se vad jag hittar på. Tänkte jag skulle stanna här i Hatfield och spara lite på pengarna tills jag får besök i vår :)
Lindsi

Yesterday

Gårdagen var riktigt rolig även om det blev en väldigt tidig hemfärd för mig. Kommer definitivt att åka dit någon mera gång :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle verkligen behöva ta en dusch, men det blir lite senare.
Lindsi

I made it

I look up to the sky
and now the world is mine
Ive known it all my life
I made it, I made it!
I used to dream about, the life I’m living now
I know that theres no doubt.
I made it, I made it!

Friday night

God morgon världen!
Jag är fortfarande på strålande humör trots att jag inte fick sova så länge som jag egentligen ville. Vaknade kl 8.30 och kunde inte somna om, så jag gick ner till restaurangen och planerade kvällen och var på housemeeting. Det verkar bli så att Michael kommer och hämtar mig så fort han är klar och så åker vi till hans kompis Jon och spenderar dagen och kvällen där. Tyvärr blir det ju att ta en taxi hem för mig ganska tidigt eftersom jag ska jobba imorgon kl 7.
Nu tänkte jag gå uppför backen till den lokala lilla matbutiken och köpa mig något gott att ta med ikväll och posta lite brev. Undrar vad jag ska ha på mig ikväll? :O
Lindsi

Saknad

Ja saknar de!


Lindsi idag

Hur urtjusig som helst! :D

Fjortizzz in da Hooouse!

Så här tråkigt har jag just nu. Roade mig själv i ca. 30 sekunder med att ta en fjortisbild. Notera fingrarna, att naglarna är rosa, mina putande läppar och mitt försök att få större ögon genom att spärra upp dom för kung och fosterland.
Lindsi

Solen

Jag har äntligen kommit fram till vad det är som gör att jag är lite av en bitterfitta på eftermiddagarna när jag inte jobbar. Det är alltid molnigt och mulet så man har inte precis någon lust att gå ut och se sig runt. Men idag skiner solen och allting är på topp!
Jag har just precis varit på lunch och även hjälpt Michael att ställa till för någon konferens. Helt frivilligt, hahah! Fick även veta att jag är ledig imorgon men jobbar lördag morgon så någon fest blir det väl inte.. Men jag kanske kan åka och vara med en stund iallafall för att lära känna lite folk.. Vi får se!
Nu tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad till ASDA för att köpa nödvändiga saker som vatten(jag tycker att vattnet ur kranen här smakar klor och 38p/1½ liter är väl inte hela världen), läppomada, och sånt där skit.
Värst vad jag använder grova ord idag. Tror det är bäst att jag går..
Lindsi

110203

Hej hej gott folk!
Det är otroligt hur bra man kan trivas i vissa människors sällskap! När jag först åkte hit var jag mest nervös att jag inte skulle hitta någon jag trivs med och bara sakna alla hemma, men så blev det verkligen inte. Jag har alltså jobbar frukost skiftet med mina 2 kumpaner Steve och Michael idag. Går runt med ett ständigt flin så fort jag får jobba med någon av dem. Och jag verkar ju inte vara den enda som tycker vi har skoj eftersom Michael redan sagt 2 gånger att han inte har haft så roligt på jobbet som när vi är med. Och han har ju trots allt jobbat här i 3 år..
Nåja nog om det! Det var en relativt lugn frukost även om vi hade 62 personer bokade. Och ikväll är det middagsturen som gäller, så får vi se hur jag jobbar imorgon då. Blev nämligen bjuden hem till Michaels kompis på fest imorgon kväll, så skulle ju vara trevligt att jobba frukost och lunch imorgon och vara ledig på lördag. Men så tur har jag knappast..
Äh nu ska jag ta mig en dusch och sedan gå ner tillbaka och bråka med Michael som jobbar lunchen idag.
Lindsi

Minnen

En sommar jag sent kommer att glömma.
Lindsi

Inte längre svenskspråkig?

Jag tror inte jag har varit så här trött sedan första dagen jag kom hit. Varför? Jo vi hade endast 1 gäst i restaurangen och 3 room service ikväll! Oh my God liksom! Då var det inte ens jag som serverade, utan jag tog på mig uppgiften att städa upp lite i servitörernas area. Torka bort gammal härsken mjölk och sådant där mysigt! Nu tänker jag fläta håret eftersom jag just har duschat så får jag ha lite sådär mys-lockigt hår imorgon.
God natt världen!
Ps. Jaa jag vet att mycket kommer på engelska nu. Men vad kan man när allt jag lärt mig här går på engelska? Hittar inte alla svenska ord ibland.

Lindsi

Dagens sista

Gameface on! Nu kör vi dagens sista arbetspass!

Film

Insåg nu att jag skrev lite fel i förra inlägget. Det var ju pontoner/gondoler man kunde hyra, inte trampbåtar.. Nåjaa skit samma eller? Här kommer iallafall filmen fråg dagen. Tror bestämt jag ska börja filma lite mer och kanske inte genom ett smutsigt fönster nästa gång, heh..
Lindsi

Cambridge och heliumballonger

Hallååå!

Det blev till att åka till Cambridge igår iallafall. Jag började gå in mot Hatfield "centrum" och insåg att det enda som finns att se när det var så dåligt väder var gallerian, och den har jag ju sett ungefär 1000 gånger. Med humöret på topp fortsatte jag promenaden förbi centrum och ut till tågstationen. Hoppade på 11.27 tåget ut till Cambridge och var framme 12.28.
Väl där satte jag kursen mot Trumpington street och gick på lite sightseeing för mig själv och hittade bland annat ett torg där de sålde blommor, smycken, grönsaker, kläder.. Jaa allt möjligt! Hittade även ett köpcenter där jag gick och köpte mig ett par provisoriska solglasögon eftersom solen nu hade börjat skina lite. På väg dit gick jag förbi en pub/café/restaurang som hette the Anchor där man hade utsikt över River Cam, och även kunde hyra trampbåtar. Fick den geniala idén att ta en cider där med kusin Fia så jag skickade iväg ett sms var jag var och 1 timme senare satt vi och pratade om allt och ingenting över ett glas chardonnay/cola.
Efteråt började jag känna mig lite trött men tog iallafall en liten extra promenad och kikade mig runt innan jag tog 17.55 tåget hem.
På tåget fick jag sitta bredvid en man som hade en helium ballong i ett snöre. Mystiskt. Väl hemma på hotellet gick jag ner i köket och bråkade lite med kockarna och servitörerna och trakasserade dem med min kamera. Det blev att gå och lägga mig kl.23 men ögonen blev inte trötta innan ca 1 så det blev inte många timmars sömn inatt eftersom jobbet kallade kl.06.30.
Senare kommer en film med bilder från gårdagen.
Lindsi

RSS 2.0