Äntligen

Nej vet ni. Nu sticker jag iväg. När jag kommer tillbaka har jag förhoppningsvis mamma med mig också. Hon landar om 5 minuter så jag får väl kanske höra något från henne snart också.. Hopps! Nu ringde hon! Hon hann med en tidigare buss och är alltså redan på väg hitåt! Nu drar jag! Wiih!:)

 

 


Bored

Jag har sååå tråååkiiiigt! Help me liksom! Jag kan inte riktigt gå in till stan ännu heller eftersom det inte finns något att fördriva tiden med där. Visst kan jag gå i gallerian och så, men där har jag ju sett allt redan.. Måste hålla mig i skinnet ännu lite så kan jag väl börja knalla iväg runt kl.16.30 kanske. Så behöver jag ju bara hitta underhållning för 1 timme när jag väl är där. Åååååh tråkigt..


Tråk tråk tråk.

tråk.

Half way there

Nu har jag städat och tagit en lång och skön dusch. Nu ska jag sitta och mysa lite i handduken tills jag är torr och efteråt blir det väl att gå in till stan kanske. Får se vad jag hittar på att göra! Tänkte iallafall försöka hitta mig ett par solglasögon idag. Lyckades ju tappa bort mina för x-antal veckor sedan.

Kan ju bero på att det var den här kvällen...

 


uppåt

Och bara bättre blir det:)


Väder

Helt passligt väder tills mamma kommer :)


30 april 2011

Hej bloggeeen!

Jag överlevde gårkvällen nätt och jämt. Hade en agency-kille som kom och jobbade med mig i restaurangen men det var nästan bara mer jobb med någon ny som skulle läras upp. Ganska roligt däremot att jag fick vara ansvarig och lära någon ny. Imorse hade vi nästan lika fullt upp, men det gick desto bättre eftersom vi hade buffet och bara behövde servera te och kaffe.
Nu är det bara att ta det lugnt och invänta mamma då! Ska gå och möta henne till gallerian kl.17.45 om hon hinner med 17.00 bussen från flyget. Annars får jag helt enkelt se henne när hon kommer till hotellet. Får hoppas hon hittar då :) Nu är frågan bara hur jag ska få tiden att gå? Ska iallafall städa upp här i rummet lite grann och ta mig en lång och skön dusch. Sedan går jag väl iväg lite tidigare till gallerian och strosar runt där. Kanske tar mig en fika eller något..

Ja förresten! Det jag hade åt mamma var en tidning, mörk choklad och en flaska vin. Så har hon något att mysa med medan jag jobbar ikväll. Åh vad jag längtar!


Linny

Arbetskläder

Här har ni lite bättre bilder på vad jag egentligen har på mig i jobbet. Utanpå har jag en svart stickad kofta när det är lite kallare, t.ex. på morgonen.. Men nu måste jag gå och göra mig klar.

Linny


Såja!

Nu har jag varit och handlat lite hemliga grejsimojs tills mamma kommer imorgon :) Kan visa er imorgon när mamma inte har någon chans att se, heheh..

Ikväll blir det jobb för hela slanten igen. Ska ta hand om 10 inclusives själv + en hel del andra bokningar, vilket inte är så jobbigt. Men det faktum att vi har en grupp på 26 pers som ska äta i restaurangen också så kan det bli lite bökigt. Men det ska väl gå bra bara jag håller koll på mitt eget shack. Ska även få jobba med någon ny ikväll, så det blir skojj!
Imorgon är det frukost turen som gäller igen och vi har en grupp på 20 pers, en på 26 och så förståss de 10 inclusives från ikväll. Nåjaa ingen fara..
På kvällen börjar jag jobba 18.30 och med god tur kommer mamma hit till 17.45 så jag hinner gå och möta henne till och med!:) Det skulle ju vara underbart.. Annars får jag gå och hälsa på henne när jag slutar 22.30 istället.

Nu ska jag ta det lugnt och läsa eller något annat ointressant tills jag ska på jobb. Blir väl att gå ner lite tidigare ikväll om jag ska hinna göra allting. Måste väl kanske duka upp några extra platser i loungen utanför restaurangen..


Linny

Älskar de bästa vän!

Nu hände det! Jag insåg efter många år vem min stora kärlek i livet var..

Elin :D


Lindsi

Ute

Jag börjar trivas riktigt bra i min långa lugg, så den får nog stanna kvar en tid. Åtminstone tills jag tagit mig hem och vågar låta någon klippa håret igen, heh.. Nu har jag iallafall nyss kommit ur duschen och ska fira det kungliga bröllopet på mitt eget sätt. En filt ute på gräsmattan med lite sällskap. It's jammin' time!


29 april 2011

Idag är en ledsam dag in the world of Linny. Imorse jobbade jag sista passet med de 2 kollegorna som jag kommit närmast här. Ser jag på schemat att det är vi 3 som jobbar vet jag att det blir bra. 2 av de mest professionella killarna jag någonsin mött. Dessutom har jag aldrig haft så roligt på ett jobb någonsin, allt tack vare dem. Tack killar för att ni gett mig minnen för livet! Jag har ju fortfarande nästan 6 veckor kvar med en av dem, och ett pass på söndag med den andra, men mitt hjärta brister när jag vet att vi inte får jobba tillsammans alla 3 igen. You will be missed Khushboo!


Linny

No one burns Linny troll!

Goder afton!

Jobbet gick ju helt bra. Jag hade förväntat mig massor att göra, men det visade ju sig att vi var 3 på jobb, och hade ett rum med 20 pers som hade förhandsbeställt maten, och så serverade jag 2 i restaurangen. Easy peasy! Imorgon på frukosten har vi samma grej igen. Bara det att vi väntar 3 personer på frukost till restaurangen. 3! Vi som brukar tycka det är så skönt å enkelt när det är under 30.. Men jag ska väl ta tillvara på de lugna nu när det kommer att bli ett rent helvete att jobba imorgon kväll och ända fram till söndag eftermiddag. Massvis med hungriga människor ska jag mata tydligen..

Äh nu känner jag att det börjar komma konstiga funderingar så det är väl bäst att jag avrundar. Drack nyss en kopp grönt te så jag börjar känna mig lite småtrött av denna varma goda dryck. Ja som sagt, konstiga funderingar..


Lindsi

Once again

Så går det när telefonen ringer precis när man tar en bild..

Nu sticker jag iväg ner. Håret får vara utsläppt så länge vi inte har öppnat restaurangen.

*Intar Servitris-Finny-Linny-mode*

Det där välkända fake smilet

Då sitter man här ännu en gång och ska gå ner på jobb. På med skjortan, bakåt med håret och smilet ska grävas fram ur fickan där man lämnade det 9.30 när frukosten stängde imorse. Jag påstår inte att jag är på dåligt humör, men ibland kan det vara skönt att låta skrattgroparna få utvidga sig lite också..

 


Your touch magnetizing, Feels like I am floating, leaves my body glowing


Klart

Nu har jag iPoden sprängdfylld med det bästa av det bästa! Nu snörar jag på mig skorna och går iväg ut på en långpromenad medan tvätten snurrar på i maskinen.


Lindsi, Linny, Linnéa, Ginger, whatever.. :D

28 april 2011

Hej hopp!

Hann inte skriva igår eftersom jag for ut på äventyr så fort vi slutade och vi kom inte tillbaka förrän jag skulle på jobb. Vi spenderade dagen i Potters bar och det var så roligt att träffa alla igen! Det var ju så himla länge sedan vi gjorde något allihopa.. Nåja iallafall sa det bara svisch så var den dagen förbi. På kvällen serverade vi 2 personer. Ja exakt, 2! Vi hade så otroligt tråkit så nästan hela kvällen spenderades i köket på varsin bänk och lösa sudoku.. Men det behövs väl sådana dagar också ibland.

Nu håller jag på att fixa ny musik i iPoden och ska efteråt lägga iväg ut på en långpromenad. Efteråt är det jobbet som gäller igen som vanligt. Det blir väl lite mer ikväll men inte så stressigt då heller.

Och vet ni vad? I övermorgon kommer mami hit!:)


Linny

Luggis

De som känner mig bra, trodde ni någonsin att ni skulle få se mig med luggen uppsatt?

Nä exakt.


I love you my dear friend

On days like these, i'm happy that i met you.
I know i'm always gonna have you by my side, even if we're miles apart.
Thank you!



Linny

For you, my dear


Lugg

Det blev bara ett enda klåtter av mitt tecknande så jag gav upp för en stund. Hann även vara ute och ligga på gräsmattan före kollegan skulle på jobb. Så otroligt skönt när solen äntligen kikade fram lite. Tyvärr är det fortfarande ganska stark vind, men vad gör nu det. Ikväll blir det antagligen bara att vara här och ta det lugnt. Och förståss gå ner och sitta och prata med de som är på jobb som vanligt.

Är egentligen i stort behov av att klippa min lugg

 

Men det får vänta. Överväger faktist att låta luggen växa ut. Har ju inte haft lång lugg sedan.. jaa kanske aldrig?

Nu ska jag sluta skriva som någon modebloggerska och se om jag hittar lite mer bra musik. Thank God for Spotify!

 

Lindsi


Penna och papper

Idag är det en perfekt dag för att bara sitta i min stora hoodie framför datorn och söka ny musik med penna och papper i min famn. Vi hörs senare om det blir något vettigt resultat!

26 april 2011

Japp jag lever! Det blev ju inte riktigt som menat igår, men skratta fick jag iallafall. Ännu idag skrattar jag om jag ska vara ärlig, heh.. Tyvärr är det grått och kallt ute idag så det blir väl att spendera resten av dagen inomhus. Hittills har jag bara varit på en snabb promenad i vinden och tagit itu med lite röjjas från igår. Nu ska jag ta en powernap, och senare tänkte jag teckna lite.

Vi hörs senare med lite bilder från gårdagen!

Snabbvisit

Nu är vi tillbaka för ett snabbt klädbyte eftersom det började bli lite kyligt. På med tröjan och ett par leggings så kör vi igen. Det blir antagligen att gå tillbaka till parken och ha "the time of our lives", och efteråt får vi se. Kanske hamnar vi i Potters bar om inte annat!


Boobies(Franks)

Nu är vi klara med allt som ska handlas så nu drar vi till parken och chillar lite före vi ska grilla!:)


Aaaand done!

Nu är det bara på med jeansjackan så är jag klar. I bakgrunden kan ni se väskan färdigpackad.


Hair

Håret klart! Bara sminket kvar så är jag redo för kvällens äventyr!

 


Para pappa paa, i'm loving it!

 

Ne-Yo Langels


Breezer watermelon

Oh.My.God. Jag öppnade just en breezer att avnjuta såhär efter duschen. Tog min första klunk och slungades genast tillbaka till playan -09. Hur många breezer watermelon drack vi nu inte då? Mys mys mys!


Oh take me back..


Hatt

Sådär! Nu är jag tillbaka från affären. Fick inte med mig allt som vi behöver ikväll, men vi ska gå igen när Frank slutar från jobbet kl.15. Fyndade också något åt mig själv fastän det inte var meningen. Men vad kan man!


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en dag och kväll med mys!

25 april 2011

Nu har jag 10-timmars natt bakom mig. Det var så otroligt skönt att vakna imorse och veta att jag har 2 lediga dagar framför mig! Nu ska jag dra på mig jeansjackan och sticka iväg till affären och handla lite inför kvällen. This is gonna be fun!

Vi hörs senare sötnosar!


24 april 2011

Jag vet jag vet.. Min uppdatering suger. Men det blir lätt så när jag har så mycket annat på gång här. Så var var vi? Jo igår kväll blev vi som sagt en till person på jobb så jag fick som ansvar att ta hand om restaurangen medan de andra tog hand om gruppen på 34 personer som satt i ett annat rum. Gick helt bra även om det var ganska stressigt och väldigt väldigt varmt i restaurangen.
Imorse steg jag upp kl.6 för att duscha och jobba frukost som vanligt och igen fick jag ta hand om restaurangen medan resten tog hand om gruppen som även skulle ha frukost. Gick helt smärtfritt och vid 11 lämnade jag restaurangen. På dagen avslutade jag en teckning som jag började på med sent igår kväll efter jobbet. Den kommer jag troligtvis inte att visa upp här eftersom den är för privat, så tyvärr. Hann även lägga mig i solen utanför hotellet med lite sällskap i någon timme. På den tiden hann jag även bränna axlarna..
Efteråt blev det att gå och dra på uniformen igen för ännu en kväll på jobb. Väldigt slött gick tiden eftersom jag var ensam, serverade 6 personer och gjorde 2 room service. På 5 timmar! My God liksom..
Nåjaa nu efteråt känns det inte så jobbigt. Tog med mig en kopp grönt te till rummet när jag var klar så nu har jag krypt i min pyjamas och sörplat i mig den. Blir väl att ta natten snart eftersom vi har stora planer för morgondagen. Grillning och lite öl på det står på schemat. Skojj!

Lindsi

I'm following suit and directions

Nu går jag ner och börjar jobba. Vi blir kanske en till på jobb ikväll eftersom vi har så fullt.

Festa lungt ikväll!


Dagens


23 april 2011

Idag gjorde jag något som verkligen har behövts. Jag städade mitt rum riktigt grundligt. Nu känns det mycket bättre att spendera lite tid här. Efteråt gick jag ut till parken som ligger här nära och satt i skuggan under ett träd och läste lite i min bok som mamm skickat. Den börjar bli riktigt spännande nu!
Just nu sitter jag och dricker en cola och tar det lugnt innan jobbet kallar igen. Ikväll blir det lite annorlunda och stressigt när vi har 16 inclusives och en grupp på 34 som kommer och ska stanna här över natten. Gissa vem som kommer att få springa röven av sig ikväll? En ledtråd: hon kommer att ha svarta kläder och svära över vem som var så idiotisk att installera panoramafönster..

Lindsi

Done for tonight

Jag överlevde kvällen utan några som helst besvär. Kom dessutom upp på rummet £10 rikare ikväll. Alltid skojj att jobba helgerna när vi har all inclusives och man har en chans att få dricks. Tyvärr har jag insett att brännan på mina armar och ryggen är värre än jag trodde. Nu ser jag faktist ut som en kräfta..

Skitsnyggt med megafakesmile

 


Baby 1, 2, 3, Tell 'em get the referee

Nu ska jag sticka iväg ner på jobb. Önska mig lycka till ikväll sötnosar!

Ikväll kör jag på en lite svalare jobbskjorta och ballerinas eftersom det kommer att vara otroligt varmt i restaurangen. Vi har nämligen panoramafönster där solen lyst in hela dagen.


Tan

Fick en liten rand av linnet idag tydligen. Inte illa! Tror jag kommer att spendera all min lediga tid framför hotellet i fortsättningen..

 

Där bakom buskarna sitter vi då.. :D


Just nu

Skoljobb - check
Solbränd - check
Dusch -

Weather

Och det fortsätter! Känns faktist ganska skönt att det ska bli aningen kallare igen eftersom det är alldeles för varmt nu. Inte trodde jag att jag skulle behöva sommarkläder i april redan..


I spy with my little eye..

Jag trodde att det bara var jag som tyckte det var varmt idag eftersom jag är van med det kalla vädret i Finland. Men efter att ha sett x antal personer gå förbi hotellet i shorts och bar överkropp eller linne kan jag konstatera att det verkligen är tropisk hetta här. Något annat jag kan konstatera eftersom vi är bredvid en motorväg, är att det finns otroligt många cabriolet här..

22 april 2011

Ännu en dag har vi strålande solsken och jag sitter utanför hotellet med Frank och fixar lite skoljobb och dricker saft. Eller i hans fall öl. Den rackaren tog öl i sitt glas eftersom det ser nästan likadant ut som saften vi har här. Det blir väl att sitta här ända tills det blir kallare och vi måste gå in, vilket borde vara runt kl.18. Det passar mig perfekt eftersom jag måste hinna duscha innan jobbet som börjar 18.30. Ikväll är jag ensam i restaurangen igen med 16 all inclusives på inkommande. Men det känns inte så farligt längre. Fick en liten confidence-boost av min kollega M idag när han sade att jag är bra på det jag gör så det kommer nog att gå bra. Tack vännen!

 

Nu ska jag sluta yra en massa här och göra det jag faktist kom ut för. Praktikrapport..

Lindsi


Goodnight

Även den här dagen har varit en av dom bättre. Det är dagar som dessa jag kommer att komma ihåg när jag kommer hem igen. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar jobba imorgon igen. Jobbar frukost och middag hela helgen så har jag måndag och tisdag lediga. Ska bli skönt med lite långledigt så man kanske hinner slappna av riktigt. Det är inte det lättaste att varva ner och koppla av helt när man bor på arbetsplatsen måste jag säga..


Gonatt världen!

Dagens random


En dag i solen

Idag har spenderat dagen i parken som ligger här nära.

Här under träden satte jag mig för att teckna och bara mysa i solen

 

Det här var lite av min utsikt

 

Och även det här

 

Liten mupp


<3


21 april 2011

Igår hade jag en av de mest fantastiska dagarna hittills i mitt 20-åriga liv. Kan bara beskrivas med ordet otroligt.

Idag har jag ju en hel ledig dag så det blir antagligen att gå ut i solen och njuta igen. Vi får se!


Pub-kväll

Det blev en mycket trevlig kväll. Vi gick till den lokala puben på middag och spelade en omgång biljard. Efteråt gick vi en runda in till stan och bara pratade och hade det skojj. På hemvägen hann vi även via universitetet och smög oss in i några byggnader, heheh..

Nu ska jag lägga mig så jag orkar jobba frukosten imorgon. Efteråt är planerna att sova bort hela dagen för att sedan jobba kvällen igen. Torsdagen är jag ledig igen så då blir det väl att ta pick och pack och gå någonstans och ligga i solen..

Random egobild. med iPoden i högsta hugg som vanligt.


19 april 2011

Oj oj oj..

När jag slutade jobbet idag lade jag mig på sängen och skulle vila ½ timme. 4 timmar senare vaknade jag upp! Fy skäms när det är så fint väder ute! Men det löser jag genom att gå ut ikväll istället. Planen är väl att gå och spela biljard med min housemate och så blir det väl lite mys i solen också. På med shortsen så drar vi :)



Lindsi

Natta

Gonatt världen! Jobb imorgon 6.30-10.30!

18 april 2011

Vem trodde att jag faktist skulle hålla mig borta från bloggen? Jag klarar bara inte av det. Finns ju så mycket jag vill berätta för er! Tyvärr hinner jag inte idag eftersom jag nyss kom tillbaka från bio och ska gå ner på jobb. Såg Scream 4, och jag måste erkänna att jag skrattade mer än var rädd..:P

Bara för att det är dagen efter måste man ju inte se helt grim ut.

Totally sick.

 

Nu måste jag sluta skriva på engelska. Men det går av farten när det är det språket man pratat i nästan 4 månader. Man i'm gonna miss this place..

 


Tar en paus

Stänger av bloggen för en tid. Bara för att jag känner för det. Jag skriver fortfarande ner allt viktigt som händer i min privata samling. Alltså kan jag återkomma med vad som hänt senare.

Have fun people!

Föris?

Kvällens jobb kommer att snigla sig fram känner jag. För efteråt blir det att ha lite kul med min kära housemate! Fick nyss veta att vi tydligen ska dricka belgiskt öl, vodka och shots. Inte mig emot, är ju ledig imorgon ända tills 18.30. Usch jag känner redan känslan av att vara sådär småbakis.. Finns det något som att vara föris så är det det jag är nu.



Galen utekväll hösten 2010


£7

Vill ni se mina nya jobbskor? Vill ni? VILL NI?!








Klart ni vill.


Shorts och linne

Nämnde jag att jag är ledig på tisdag kl.11 och framåt? Och även hela torsdagen.

Happy? Yes!


From the heart

Vi tar många beslut under en livstid. Vissa så obetydliga som vad vi ska äta till middag, vissa så stora att de kan förändra hela livet. Igår tog jag ett beslut som jag vet kan både skada och hjälpa. Det var som att dra av ett plåster. Jag gjorde det snabbt och enkelt och nu är det värsta över. Nu kan jag fortsätta leva mitt liv så som det var menat från början, och kanske kommer jag tillbaka till dit jag en gång var.

Life works in mysterious ways. Who knows what will happen next?:)

17 april 2011

Hej hej hej!

Ojoj imorse hände det. Jag vaknade av att det knackade på dörren och förskräckt kollade jag på klockan. Den var 7.23 och jag skulle börja 7.00! Fick ur mig ett vimsigt och yrvaket "I'm up!" och slet på mig kläderna och borstade tänderna i racerfart. 4 minuter senare befann jag mig nere i restaurangen. Det måste ju vara något slags rekord? Iallafall gick frukosten ganska smärtfritt och nu åker äntligen de 16 fotbollspojkarna och deras föräldrar hem. Det har varit ganska jobbigt att ha dem här i helgen måste jag säga när de alla ska äta på en och samma gång. Men jag har aldrig träffat artigare killar! Det var åtminstone 1 thank you eller please i varje mening och fråga de yttrade. Sånt gillas!:)



Nu sitter jag ju här som vanligt och har inget att göra. Har gjort lite skoljobb och även ritat lite på mitt senaste projekt. Vet inte ännu om jag ska visa er eller hålla den för mig själv tills vidare eftersom det är angående min kommande tatuering. Antagligen håller jag den hemlig tills den är gjord.

Njaa inte riktigt en sådan här..



Idag kom dessutom min kära housemate tillbaka från att ha varit hemma sedan torsdagen. Nu kommer han titt som tätt och berättar vad han har med tillbaka åt mig och hur han jobbar de kommande dagarna. Det verkar som att vi båda jobbar senare skiftet imorgon, så det blir väl kanske att hitta på något skojj ikväll när vi slutar då!:)



Nu ska jag gå ut och känna efter lite hur varmt det är och kanske hitta något att göra idag. Ikväll är det ju jobbet som gäller igen men det borde gå bra. Har bara 8 pers bokade så vi siktar på att det kommer ca 15 pers på middag. Det fixar jag nog lätt själv:)

Kvällens saknad

Ikväll saknar jag mina älskade föräldrar. Tänk att det bara är 2 veckor tills mamma är här, och 2½ tills pappa kommer och joinar oss!:)


Bäst nu


Dagens random

Hahah kokko! Va ja saknar de!) <3

 

Lindsi


:)

Just doing my duty as a good citizen;)

Pink and grey

Det är så mulet och grått ute så nu tänker jag gå till affären och köpa dagens middag och sedan bara vara här och ta det lugnt. För att kompensera för vädret drar jag på mig mina skrikrosa sneakers..


Förvirrad

Det här med tidsskillnaden här och hemma kan vara förvirrande ibland.
Jag kom just på mig själv med att helt allvarligt tänka om det ens är lördag hemma. WTF liksom..

Lindsi

16 april 2011

Hej och hå!

Igår gick jag ju som sagt till butiken ett varv. Tog vägen genom gallerian och plötsligt fann jag mig inne på en affär och kollade på kläder. Hur gick det till? Heh.. Kom iallafall ut 2 tröjjor rikare och £8 fattigare. Gotta love England..
Efteråt gick jag vidare till affären och köpte lite ett som annat. Balsam, en liten kur åt håret, duschtvål, ett par jobbskor och sallad så jag slapp äta nuggets och chips till mat. Hela kalaset blev endast £20 vilket inte är så farligt med tanke på hur mycket jag fick och att inget var onödigt.

Skulle visa er var jag jobbar, men det här är enda bilden jag har från restaurangen.

Det här är före vi fick ny matta.



Jobbet gick bara bra igår kväll fastän vi hade 16 barn och deras föräldrar att servera. På något sätt hamnade jag att stå i baren och servera vilket var ganska "intressant" eftersom ingen precis lärt mig hur allt går till där. Men jag listade iallafall ut hur kassan fungerade och plötsligt serverade jag drinkar till höger och vänster som ett proffs.

På frukosten idag hade vi ju samma gäng igen som kom och det blev lite kaos eftersom alla kom på en gång och restaurangen inte var tillräckligt stor för att inte tala om hur snabbt maten tog slut. Men vi dukade snabbt upp lite mer platser och våran general manager kom och tog hand om att få ut mera mat.

Här skulle jag gärna spendera min dag..



Nu kan man ju då fråga sig vad jag ska hitta på idag för att få energi tills kvällen när samma gäng kommer på middag. Alldeles strax ska jag prova min hårkur och ta mig en dusch, och efter det blir det väl kanske en promenad i vårvädret. Synd bara att solen inte skiner så starkt idag så skulle man fått lite mer färg. Eller i mitt fall fräknar..



Vi hörs senare!

Lindsi

Ge mig tisdag.


Dagens random

En av mina favoritbilder genom tiderna


15 april 2011

Hej!

Usch vad tiden går fort! Nu är det bara 1½ månad kvar här i England och det känns ju sådär. Även om hemlängtan har börjat göra sig påmind skulle jag gärna stanna lite längre. Känns som att jag inte tagit ut allt av min tid här och kommer att längta tillbaka när jag en gång kommer hem.

Frukosten var ju ganska lätt att jobba idag eftersom vi var 3 på jobb och bara hade 46 att servera. Hann få tråkigt många gånger men det var ju tur att jag hade så trevliga kollegor så vi fick tiden att gå iallafall. Ikväll är det jobbet som gäller igen så vi får se hur det går när jag har en grupp på 20 småbarn att ta hand om själv.. Wish me luck!


Planerna för dagen är ju inte något att hurra över precis. Ska gå till affären och köpa en hårinpackning så jag slipper att bli kallad ginger i fortsättningen. Mer än så har jag väl inte hunnit planera. Blir väl en rask promenad dit och tillbaka så har jag dagens motion avklarad. Ganska bra att butiken ligger 30 minuter bort egentligen. Fast nog saknar jag ju Mathis hallen på lilla Åland som ligger ca 5 minuter bort..

Likgiltig Linnéa..

 

..på väg till butiken.



Lindsi


Dagens random

Kråsin. Underbart!


14 april 2011

Igår skulle jag ju jobba lite längre än vanligt, men jag slutade istället lite tidigare. Ganska mysigt att få gå och lägga sig vettig tid en gång, alltså kl.23. Vi hade nämligen hit några som skulle sanera och städa köket över natten så det fanns inte så mycket att göra. Men det innebar ju också att imorse var vi 4 på jobb eftersom vi skulle bära in allting tillbaka till köket. Det gick fort och smidigt hela frukosten och nu efteråt har jag bara duschat och tagit det lugnt.

Liten Linnéa hemma på väktargränd hösten 2009



Nu tänkte jag ta en promenad och kanske gå och köpa en tidning eller något annat mysigt att dämpa hemlängtan med. Ja ni läste rätt, jag har hemlängtan. Inte så illa eftersom det bara är tredje gången eller något sedan ja kom hit. Men det skulle vara så skönt att få sätta sig i sin egen soffa när man kommer hem. Att få koka egen mat i eget kök. Att få gå på promenad längs vattnet när jag vill. Jag längtar till mitt egna lilla hem.


Lindsi

Nicknamn

Då kan vi återigen konstatera att jag lyckats få mig ett nytt smeknamn. Denna gång blev det ett lite mer kreativt ett.


MC Linny

Done

Sådär! Nu har jag fått tvätten upphängd, lite skrivet på skoljobbet, och hunnit leka lite med håret. Det finns ju oändliga möjligheter med plattången..
Nu ska jag bara invänta lite sällskap och sedan är det jobb som gäller 19-23 ikväll. Spelar ju inte så stor roll eftersom jag ändå inte kommer därifrån förrän 23.30 i normala fall..

Lindsi

Just nu

En tvättmaskin snurrar på och medan tar jag mig tid att kolla över lite skolarbeten. Det görs förståss bäst liggandes på sängen med lite Skillet, Hinder och Seether spelandes i bakgrunden.

Totalt freaky bild. Men tyvärr är det så jag ser ut idag.

Lindsi


Dagens random


Senaste

Det här har jag sysslat med senaste tiden.

Det blev lite oseriöst på slutet..:D



Lindsi

Hahah!

Brandalarmet gick just för att någon hade duschat med dörren till badrummet öppen. Tjaa, bra att veta att det fungerar för minsta lilla iallafall;)


Lindsi

Up up and away!

Nu sticker jag och trollhåret till affären ett snabbt varv. Anar att vi får friterad mat ikväll så jag måste införskaffa egen middag och litet annat.

 

Lindsi


Effektiv

De senaste 15 minuterna har jag hunnit:
-Sitta i solen och rita
-Blivit inkallad på jobb
-Bytt om och gått på jobb
-Fått veta att jag inte behövs iallafall
-Bytt om igen
-Skrivit ett blogginlägg.

Och vem sade att jag inte är effektiv när det gäller?

Lindsi

Sömn

Vet ni vad? Efter senaste inlägget somnade jag på sängen och vaknade nyss. så otroligt värdelös dag.. Nu ska jag gå ut i solen och rita lite.

Lindsi

Dagens random

Vintern 2005 eller 2006?


12 april 2011

Plötsligt börjar jag förstå varför de kallar mig 'trollet' i köket..

 

Hejsan! Ni kanske undrar vad jag sysslat med på sistone när jag inte uppdaterat? Det undrar jag själv också. Förstår inte vart tiden tagit vägen de senaste dagarna. Min lediga dag igår gick ut på att sova och vila, och när jag är ledig ikväll blir det väl det samma. Nu ska jag snart gå på lunch och efteråt ska jag gå och söka jobbskor eftersom de nya jag har börjat gå sönder redan. Jobbigt.. Kanske jag ska gå och sätta mig ute senare och göra lite skoluppgifter också. Vi får se!

 

Lindsi


Dagens random


Just nu!


Just nu



Utanför hotellet i stekheta solen och diggar gamla "Jag-och-Kika-låtar"
Livet är för underbart ibland!


Lindsi

10 april 2011

Tänk att det tagit mig så här länge att inse vilket coolt namn jag har här i England. Fick just höra att jag är an angel. Då slog det mig plötsligt! Det är klart jag är en ängel när mitt namn är Linnéa lANGELs.

Linnéa Elinor Änglar.


Lindsi


Ett inlägg med bilder

Så här pigg och glad ser man ut efter en kväll på jobb

 

Har förresten hittat ett bra sätt att få håret att hållas bakåt. Har ju lite kortare framme vid ansiktet och det bill inte alltid hållas bak, men det fixar jag med en fläta på var sida:)

 

Så här nöjd såg jag ut efter en joggingtur i regnet förra sommaren. Riktigt så nöjd var jag inte idag när jag kom tillbaka. Benen och fötterna värkte, och det var alldeles för varmt ute för att jogga idag. My God..

 

Så här glad siktar jag på att vara när jag vaknar imorgon. Önska mig lycka till..

Jobb 7-11 och sedan har jag ledigt på kvällen och hela måndagen! Enda planerna jag har är att ta mig många promenader och joggingturer. Måste hitta tillbaka till hur skönt det brukade vara..

Lindsi


Sunshine!

Så här varmt är det idag. Ja ni ser rätt. Jag behöver inte ha på mig mer än shorts och linne. Eller jag KAN rättare sagt inte ha på mig mer. Svinvarmt!

Nu ska jag kila iväg ut i solskenet och se om jag hittar på något intressant att göra..

Lindsi


9 april 2011

Ja jag vet att uppdatering var mintst sagt minimal igår. Men hade varken tid eller ork att skriva något. Hade inte något kul att berätta heller. Men här kommer en film från när jag var till London och firade Krippe i onsdags. Vi hann med mycket kul såsom att förhandsröst i riksdagsvalet, en rundtur i finska ambassaden, picnic i Hyde park, vattenpipa och middag i Camden, mys i Rochester, pizzafrukost och mycket mycket skrattande. Hade 2 helt otroligt roliga dagar! Tack så mycket Krippe och Lotta!

Lindsi


Someone like you


Äventyr

Här är en film med helt random bilder, helt huller om buller från min tid i England hittills. Resor till London, Oxford och Cambridge. Fest med nya människor. Jobb där jag lärt mig mycket nytt. Jaa allt finns med!

 

Lindsi


Dagens

Hej hej hej!

När ni läser detta sitter jag förmodligen på någon mysig liten pub i Rochester och dricker en öl. Har antagligen också varit och förhandröstat i riksdagvalet på finska ambassaden. Vuxenpoäng! Därför är det väl bäst att jag får tillbaka ungdomen genom att go nuts ikväll. Håll tummarna för att jag får en trevlig kväll!:)


Lindsi

"Kva je opp hond?"

Helt ointressant fakta om vad som händer här:


90% av tiden går jag klädd i helsvart. Svarta strumpor, skor, topp, skjorta, jeans och tröjja. Varför? Vår uniform är helsvart.

Jag har hunnit vara in till London hela 5 gånger, och ännu har jag inte sett allt.

Genast när jag kom hit pratade jag på med alla som att jag inte gjort något annat. Otroligt med tanke på hur blyg jag brukar vara..

Har insett hur mycket mina vänner och min familj betyder för mig.

Smeknamn

Mina smeknamn hittills under min vistelse här: Linny, Finny, Golden Girl, Ginger, Khushboo, Ify.. Det är väl de vanligaste som jag kommer på just nu.

Det jag kommer att sakna mest med den här tiden är utan tvekan alla trevliga kollegor, och att alla är så vänliga! Det går inte en dag utan att jag blir kallad gorgeous, love, darling.. Jaa you name it! Önskar att vi hade samma kultur i Finland..


Lindsi

Dagens random

Jag har fått smeknamnet golden girl här borta, och vad hittade vi nu inte på en ananas i köket om inte den här lappen!

Sååå kul!:D

 

Lindsi


5 april 2011

Låt mig lägga mig ner och avlida en aning. Humöret har gått lite i vågor idag kan man säga och något vettigt har jag inte fått uträttat. Nu ska jag försöka göra något åt det och packa väskan tills imorgon och ta reda på om jag måste jobba frukosten imorgon. Och jo, tidsinställa några inlägg åt er tills imorgon och torsdag..


Lindsi

Gonatt!

Usch jag har verkligen varit usel på att uppdatera senaste dagarna! Måste bättre mig lite på den fronten. Har faktist tänkt ut lite inlägg jag ska skriva imorgon och tidsinställa till onsdagen och torsdagen så det inte blir helt tyst här fast jag åker bort.:)
Dagen gick åt till att tvätta kläder och gå till affären. Unnade mig lite nya saker såsom ett nytt shampoo och leave in conditioner från Aussie. Har redan prövat det när jag duschade idag och det verkade ju jättebra. Vi får se efter någon vecka när jag har prövat det tillräckligt länge.
Kvällens jobb gick ju inte så bra precis eftersom allting bara verkade gå åt skogs för mig. Men jag har så härliga kollegor så jag fick gå ut och lugna ner mig lite före jag tog nya tag och ordnade upp allt.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till kl.6 imorgon. Fick annars också höra att jag kanske får onsdags morgonen ledig iallafall! Får det bekräftat imorgon så håll tummarna! Skulle vara skönt att inte vara tvungen att stressa ihjäl mig före jag åker iväg på onsdags förmiddagen..

Gonatt alla!

Lindsi

4 april 2011

Hejsssan!

Då var ännu ett arbetspass över och jag har även hunnit med lite besök idag. Nu ska jag gå och kasta igång en tvättmaskin och gå till affären medan den snurrar på. Måste köpa shampoo och annat tråkigt..
Annars är väl resten av veckan ganska planerad. Skönt eftersom jag gärna har några dagar framåt planerade. Klarar inte av att bara driva runt hela tiden.. Såhär kommer min vecka att se ut:

Måndag: Jobba, tvätta, städa, handla och jobba igen
Tisdag: Jobba, kanske hitta på något roligt med M, promenad, packa inför onsdagen, jobba
Onsdag: Jobb 6.30-10.30, in till London och rösta, party party i Rochester
Torsdag: Kommer hem när jag kommer hem och mår som jag mår..
Fredag: Promenad som vanligt och kanske försöka hitta på något roligt, jobb på kvällen.
Lördag: Har ju inte fått schemat för helgen ännu
men jag antar att jag jobbar som vanligt. Så jobb, promenad, chill och jobb igen.
Söndag: Upprepa lördagens händelser..


Det där är väl helt okej eller hur? Mer planerat än vad jag brukar ha iallafall! Nu ska jag gå och se om tvättmaskinen är ledig och gå iväg till butiken.


xo
Lindsi

God natt!

Sådär! Nu har jag varit till butiken, tagit en dusch och chillat så mina fötter mår lite bättre. Tyvärr orkar jag inte skriva något mer ikväll eftersom jag känner att en riktigt grym huvudvärk är på inkommande. Jag tänkte krypa ner under täcket och få sova en riktigt lång natt istället.

Imorgon jobbar jag frukosten själv, och på kvällen är vi alla samlade igen tror jag. Skoj!


Gonatt!

3 april 2011

Hej!

Jag har inte hunnit uppdatera tidigare idag eftersom jag jobbat 7-16. Och nu ska jag gå till affären och belöna mig lite eftersom det gått så bra i helgen med allt jobb. Berättar mer senare!


Lindsi

Afterwork

God afton gott folk!

Kvällen gick över förväntningarna med tanke på att alla 10 pers som skulle äta kom in på samma gång och jag var ensam i restaurangen och vi hade bara 1 kock. Strongt gjort av oss! Fick också £10 i dricks ikväll, och £10 igår. Så inte fy skam det heller!

Hade också lite afterwork med Frank i topprestaurangen och spelade lite fooseball och drack 2 öl. Skönt efter ett lite jobbigt arbetspass. Nu ska jag kasta mig i sängen och invänta mitt väckningssamtal från receptionen som jag har beställt till 6.30.

God natt!


Lindsi

Countdown

4 dagar tills jag åker till London och firar Krippe
28 dagar tills mamma kommer på besök
32 dagar tills pappa kommer på besök
67 dagar kvar i Hatfield
92 dagar tills jag börjar jobba

Give me

Hittas hääär!



Dagens random

Minns du Elin?


Spring

Man vet verkligen att det är vår när man sover med öppet fönster och inser det först nu..<3


Lindsi

2 april 2011

God morgon!

Eller jaa god dag kanske? För mig känns det iallafall som morgon eftersom klockan bara är 11.45 här och jag nyss kom från jobbet. Är nöjd med dagens arbetsinsats och det är skönt att tänka att jag bara har kvällen till att jobba.

Igår kväll fick jag även veta att jag ska jobba onsdag morgon iallafall eftersom vi har så mycket då. Vilket betyder att mina arbetstimmar denna vecka landar på 44+övertid. Alltså ungefär 50 timmar.. Uffa! Men då har jag istället fredag morgon ledig också så jag får vila upp mig efter födelsedagsfirandet av Krippe. Det kan behövas skulle jag tro..

Nu ska jag iallafall ta mig en dusch och försöka fixa till den här risbusken till hår. Senare blir det väl att spendera dagen med lite sällskap och kanske någon powernap före jobbet som kallar 18.30.



Lindsi

Ner på jobb

Nu ska jag sätta upp håret i en knut och sticka på jobb. Önska mig lycka till ikväll!

 

Lindsi


Promenadfilm

Såja! Det blev en lite kortare promenad, men alltid något. Var även in på affären och köpte lite dricka eftersom det är helg. Man måste bara älska att allt är så billigt här i England. Köpte en 2 liters flaska limsa för 69 p!
Här är en liten film från den rutten jag alltid går när jag ska till affären eller och ta ut pengar. Lite skakig på hand men så blir det när man går med rask takt! Här får ni se hur vårigt vi har det här.

Brände förresten mig på en brännässla när jag gick hem. Men jag ska väl inte klaga när vi har det så pass vårigt här att det finns brännässlor över huvudtaget..

Lindsi


Promenad

Nu fick jag nog och tänker gå på en promenad även om det blåser stormvindar ute. Kommer att hinna tillbaka precis tills jag ska på jobb så vi får se om jag hinner uppdatera mer idag.


Lindsi

Spårar e så spårar e

Ja tror e spåra fö mieg å Pia in kvield i vintrast...


1 april 2011

Hej hej hej!

Då var denna vecka praktiskt taget över. Även om jag jobbar ännu ikväll, lördag och söndag så känns det som att veckan är över. Främst för att jag vet hur tiden susar förbi när jag är ensam på jobbet och får gå i egna tankar.

Nu ska jag ta en dusch och kanske försöka sova lite igen. För let's face it; det finns inget annat att göra!


Lindsi

Liten liten Kira

Jag hittade en film från förra vintern när Kira var en liten liten valp. Jisses vad jag saknar den byrackan!
Synd att det är så dålig kvalitet bara.. Och jaa.. Ignorera mina trevliga ljud.. :D


Lindsi


Give me

Mycket enkelt. Ge mig pengar och jag kan bara köpa allt annat jag vill ha.

Lindsi


Dagens random

Lindsi


End of march

Oj oj oj.. Idag när jag skulle ta en powernap vaknade jag plötsligt upp och klockan var 18! Vart försvann tiden liksom?! Tack gode gud att jag vaknade iallafall eftersom jag skulle på jobb 18.30.. Konstigt nog är jag faktist trött nu ändå så det blir att gå och lägga mig snart så jag orkar jobba imorgon.

Kvällen har annars varit riktigt lugn och vi fick mest gå och försöka hitta något att göra hela tiden. Inte så roligt kanske, men bra med lite lugn nu eftersom jag är ensam i helgen.


God natt alla söta rara!

Lindsi

RSS 2.0