Dagen

När jag skrev att jag skulle teckna idag blev det lite ändrade ändringar. Rumstelefonen ringde och Nicola ville att jag skulle komma ner och hålla henne sällskap. Så det blev att sitta i receptionen och hjälpa till lite med vad jag nu klarade av. När hon slutade kl.15 satte vi oss i hennes bil och pratade en stund, och åkte efteråt upp till den lokala butiken. Plötsligt var klockan 17 så hon förde mig tillbaka till hotellet och jag satte mig i loungen och ritade där istället.
En hel timme satt jag där och chillade och gick sedan och ställde till i restaurangen tills Michael skulle komma. Även fast jag inte behövde så ville jag vara lite snäll och visa att jag uppskattar hur mycket han hjälpt mig med ett och annat.
Resten av kvällen har jag spenderat med att sitta i ett av konferrensrummen och ritat och hållit Michael sällskap medans han jobbat. Fick äntligen teckningen klar, och jag tror faktist det är det bästa jag åstadkommit någongång! Har inte ens ångest över att ge bort den på fredag. Aaaanyway, när han gick ner tillbaka för att jobba i restaurangen tog jag mig en dusch och sitter nu här och väntar att han ska jobba klart så jag får sällskap igen. Jag har blivit riktigt sällskapssjuk på sistone. Jag som brukar tycka att det är skönt att vara ensam för det mesta.. Men så är det väl när man har så härliga människor runt en som får en att känna sig helt amazing konstant.


Nu ska jag se om jag hittar någon ny bra musik. Och gå på toaletten för de som ville veta..:D




Linny

Ibland

Ibland kommer alla minnen tibaak. Ibland känns allt tongt fast ja väit e je rätt. Ibland ångrar ja allt å sku konn jier kva som helst fö ti bere få prat mede igen. E je tå he hiendär, som ja insiir att tu itt finns tier namäir.

 

 

 

Ibland måst jag å få skriv kryptiska fjortisaktiga inlägg.


31 maj 2011

Ok i'm back. En hel del har ändrats sedan förra veckan när jag skrev sist. Det känns plötsligt inte så hemskt att åka hem längre, eftersom jag har pratat ut om allt med de jag kommer att sakna här. Vi vet var vi har varandra och det är väl det som spelar roll <3
Brorsan besök var otroligt roligt! Vi gjorde inte så mycket annat än att turista, umgås med mina vänner här och konsumera en bra mängd alkohol. Där emellan gick jag på jobb också förståss.. Petter kom jättebra överrens med mina kollegor så jag kunde inte vara lyckligare över det.:)

Idag har jag ledigt hela dagen och fick äntligen sova ikapp lite. Hela 11 timmar sov jag inatt så nu är jag utvilad och pigg. Dagens planer är bara att fixa lite saker tills jag ska hem, få Jons present nästan klar, börja på en teckning åt Nicola som jobbar i receptionen, och kanske gå och jobba ½ timme ikväll eftersom Michael kanske kommer lite senare. Man måste väl ställa upp när någon har gjort så mycket för en:)


Nu ska jag sätta på lite bra musik och dra fram teckningsblocket. Later!



Linny

Goodnight world

Det tog evigheter förrän min bror kom ikväll så jag spenderade tiden med att hitta mina drömskor. Bilder kommer senare, men jag hittade exakt det jag har sökt dessa år! Det faktum att de var på rea för 14,99 istället för 40,00 gjorde det inte sämre precis.. Nu sover brorsan sött i sin säng och jag ska sluta mina stora blå för att orka gå i jobb om 4 timmar. Efter jobbet blir det att åka till London med brorsan. Camden, Oxford street och London eye är planerna. Jag jobbar igen 18.30 så jag måste åka tillbaka ganska tidigt men that's life as a trainee i guess..


Linny

There she goes again

Nu ska jag knalla iväg in mot centrum och möta brorsan. Fun!:)


Just nu

Jobbar lite på Jons present. Hittills är jag mycket, mycket nöjd!


I was born to be brave

Hej hej alla barn!

Gårdagen blev ju mycket intressant som ni kanske såg på de senaste inläggen, heh.. Iallafall steg jag upp kl.11 idag och tog en snabb dusch och gick ut på den obligatoriska morgoncigaretten med Michael som jobbade. Gick och köpte lunch åt mig och Frank och har hängt med honom hela dagen. Vi har bland annat skaffat en madrass tills brorsan kommer ikväll. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå och möta Petter till gallerian kl.17. Det blir väl att sitta här och mysa lite bara.. Senare ikväll tänkte jag ta med honom till the Harrier och spela lite biljard:) Ska försöka komma ihåg kameran..

Det blir väl inte så mycket skrivet medan han är här, men jag kan ju säga så mycket att imorgon ska vi till London. Det är enda planerna vi har hittills, så det är inte så intressanta saker ni missar..


Lindsi

Goodnight!

Nu säger vi godnatt!


Pablo picasso

Giss kva vi ha vi gjort?


Just nu

Trött litet mongo i loungen


24 maj 2011

Nu tar jag mina stora ögon och sticker iväg till asda för att inhandla lite crackers eller något tills ikväll.

Lindsi


Känslor

Det är konstigt hur bra man mår när man verkligen får leva fullt ut och vara med människor man trivs med. Man får vara sig själv och säga exakt vad man tänker på utan att någon kollar snett. Jag hör hemma i England, även om det ska bli skönt att hoppa på planet till Finland..



Linny

23 maj 2011

Oj vad jag ligger långt efter med allt bloggande nu.. I fredags skulle jag ju jobba som vanligt, men efter 15 minuter fick jag gå eftersom det blev lite ändringar så jag skulle jobba frukosten på lördag istället. Bytte snabbt om och efteråt blev det att åka till Jon. Lite ett som annat hände ju så det blev iallafall att åka hem ganska tidigt.


Lördagen jobbade jag frukosten och efteråt sov jag en timme förrän jag gick ner och umgicks med mina härliga kollegor som var på jobb. Var ut på lite äventyr in till stan och fixade som sagt lite med praktikrapporten.


Det blev att gå och lägga sig relativt tidigt för att jobba igen på söndagen. När jag hade ledigt mitt på dagen satt jag nere i receptionen och höll Nicola sällskap. Målade hennes naglar, gjorde hennes jobb, och var ut på allt för många rökpauser. Senare kom även Michael och höll mig sällskap tills Nicola slutade och vi kunde hitta på något alla tre. Tyvärr kallade ju jobbet igen för mig 18.30 men det var inte så farligt. Serverade 5 personer och hade Alex som var på jobb i receptionen så jag hade sällskap.


Nu har jag nyss kommit ur jobbet och bytt om. Ska gå ner och äta lunch och se om Nicola behöver sällskap idag också. Tyvärr är det så hård vind ute så jag tror jag håller mig inomhus idag..





Linny

Lördag kväll

Just nu sitter jag i loungen för en gångs skull. Kanske jag får lite mer inspiration att fixa praktikrapporten klart.. + att jag får sällskap av Frank och Nicola. Inte illa det heller!


Idag..

..mår vi bra!

Just nu

Penna, papper och musik.


Dagens random

Så här kan det se ut efter att man städat upp efter ett hårt arbetspass. Bara att kasta sig på golvet när dammsugningen är klar!


19 maj 2011

På kommande:

24.5 - Going-away party för mig och Frank
25-29.5 - Brorsan på besök
3.6 - Jons födelsedagsfest
9.6 - Skaffar mig ett minne från England
10.6 - Hemfärd

18 maj 2011

Hej hej hoj!

Har varit upptagen hela dagen men nu slänger jag in ett litet inlägg. Jobbade frukosten som vanligt, och fick då även den goda nyheten att min bror kommer på besök nästa onsdag och stannar ända till söndagen. Tyvärr kommer vi ju att ha fullt upp med jobb här på hotellet men vad gör nu det!
Efter jobbet skyndade jag mig i duschen och for på bio med Michael. Jag fick äntligen se Pirates of the Caribbean 4, och i 3D dessutom! Jättebra film och även väldigt bekvämt eftersom vi smög oss till VIP platserna och fick breda ut oss riktigt.

Ikväll blir det att jobba som vanligt och vi har lika fullt upp som de 2 senaste kvällarna. Men vad gör nu det när man är i bra sällskap?



Lindsi

17 maj 2011

Jah.. Eeeh.. 19 + 6 room service gjorde jag igår. Ensam. Kan ju talar om för er att det var minst sagt stressigt. Slutade vid 23 och kom inte i säng för närmare midnatt. Därför var det ju inte riktigt roligt att gå på jobb igen kl.6.30 imorse, och därför tänker jag ägna den här dagen åt att sova. Nu ska jag sluta mina stora blå och hoppas att jag får sova gott till 18.00. Då kallar jobbet igen för ännu ett stressigt arbetspass.


Lindsi

Ändrade planer

Fick nyss ett samtal om jag kunde jobba ikväll. Michael har sjukanmält sig ikväll så det blir för mig att hoppa in istället. Nåväl, jag får väl en annan tur ledig någon dag. Får se när bara.. Imorgon på frukosten skulle det ju inte vara helt fel att få sova iställe..


Lindsi

Fixat och klart

Nu är jag hemma igen och har varit det en bra stund. Fick med mig ett och annat hem. Det var ju inte riktigt meningen men.. Fick iallafall det jag behöver för att fixa klart presenterna, världens underbaraste topp/klänning, nagellack, duschgel och en tandborste. Lite random saker sådär.

Nu kommer antagligen resten av dagen att gå åt till att fixa med presenterna, och även en liten länk tänkte jag hinna med.


Lindsi

16 maj 2011

Hej hej hej!

Det blev lite sen väckning idag eftersom jag inte kunde somna förrän närmare 3 inatt. Så hittills idag har jag bara hunnit rulla ur sängen, varit ner på en tekopp och fixat färdigt på en liten plan jag har. Nu är det nämligen så att jag håller på och fixar med två olika presenter som ska vara färdiga just före jag åker hem. Därför ska jag nu ta på mig jackan och dra iväg till gallerian. Hoppas på att hitta lite material så jag kanske får någon av presenterna klar idag. Har ju endå hela dagen på mig..

Hade egentligen tänkt åka iväg till Swindon och hälsa på Crippe eller något annat skojj idag. Men eftersom jag började dagen relativt sent får det lov att vänta tills nästa vecka.



Lindsi

15 maj 2011

Hade en helt superb kväll igår och det fortsatte även hela dagen idag. Michael kom och hämtade mig när jag slutade på kvällen så åkte vi till Jon och spenderade kvällen med att kolla House och bara prata fram till kl.3 när vi hälsade på John Blund. Vaknade kl.9 imorse och kände mig hyffsat pigg så jag gick och borstade tänderna och gjorde mig klar för dagen. Tyvärr ville tydligen ingen annan stiga upp så tidigt, så jag kastade mig i sängen igen och irriterade helvetet ur Michael. Förlåt vännen!:) Tydligen har jag också somnat om någon gång efter det för jag vaknade upp kl.12.30 när Jon tyckte det var dags att stiga upp. Städade upp lite här och där, åt en mycket god lunch, såg på 'Despicable me', och var till Tesco. Plötsligt var klockan nästan 18 så jag åkte hem för att duscha och mer än så har jag inte gjort idag. Jo jag var en sväng till affären och köpte middag eftersom jag missade den ikväll.

Det är konstigt hur bra man kan trivas i vissa människors sällskap. Ingen som dömer, ingen som klankar ner. Man får bara luta sig tillbaka och vara sig själv.


Lindsi

Hata rubriker

Sådär! Nu har jag duschat, tvättat och varit en snabb sväng till affären. Nu är det bara kvar att packa en väska färdigt och snart gå på jobb. Ikväll när jag slutar ska jag nämligen bege mig till grannstaden för att spendera ännu en kväll med gänget. Blir väl att sova över där när jag nu har turen att vara ledig imorgon. Så får vi se vart kvällen tar oss!

Jobbet verkar bli lugnt ikväll också. Jag skulle gissa på ca.10 gäster som skall äta, så jag tar väl med ritblocket ner ikväll också.


Lindsi

14 maj 2011

Jo. Jag lever. Har bara inte riktigt haft tid för bloggen eller något intressant att skriva eftersom jag helt enkelt har sovt bort dagarna. Även idag sovd jag 2 timmar efter jobbet. Skulle bara powernappa, men det sket ju sig som vanligt.
Nu har jag nyss startat en tvättmaskin och ska ta en dusch medan den snurrar på. Hade tänkt ta mig in till gallerian idag också och köpa lite grejer, men det hinner jag väl inte nu mera när jag måste vänta på tvättmaskinen. Men har ju iallafall söndag och måndag lediga så då hinner jag väl.

Nu; dusch!


Lindsi

Video


12 maj 2011

Jahopp!

Igår blev det en snabb resa in till Camden med Michael och Jon då. Vi stressjobbade så vi hann sluta redan kl.10, gjorde oss klara och åkte till för att möta upp Jon. Efteråt blev det en liten bussfärd och sedan tunnelbanan in till Camden. Trodde jag skulle komma hem med en hel del grejer, men kom bara hem med ett par skosnören. Ångrar däremot att jag inte köpte ett par Converse som jag provade. Helt underbart lila med höga skaft.. Men äh! Vi ska väl tillbaka ännu innan jag åker hem.
Vi kom tillbaka 17.55 och Michael började jobba 18.00 och jag 18.30, så det var ju ganska bra timing..

Idag har jag ännu inte hunnit göra något förutom att duscha. Tänkte jag skulle ha gått in till gallerian och se på converse utbudet där. Men eftersom det börjar storma mer och mer ute tror jag att jag skippar det. Ska väl kanske börja på Jons födelsedagspresent istället. Han fyller år 4.6 så jag hinner vara med och fira fredagen före:) Måste bara be om att få ledigt först..

Nu ska jag se om jag hittar min adapter så jag får håret torkat..


Lindsi

Impulsklippning

Var och fick min lugg klippt idag. Lite impuls sådär.


Länk

Har fortfarande inte kommit iväg. Men nu svidar jag om och lägger iväg. Det blir väl inte så lång länk men något iallafall!


Lindsi

Ut

Ibland måst man bere få avreager se, å jag jier a åp mett sätt. Så nu sticker jag iväg ut på en joggingtur.


You made me love this


10 maj 2011

Nä vet ni, inte kan jag sluta blogga. Jag skulle egentligen inte orka fortsätta, men vad skulle jag annars göra? Var skulle jag annars skriva min skit? Uppdateringen kanske bara minskar lite istället.. Jag kommer och går som jag vill helt enkelt.. Så de som är intresserade av att läsa men inte orkar klicka er in varje dag kan ju följa min blogg med bloglovin.

Dagens planer då? Ja det är inte mycket. Jobbade ju frukosten idag som vanligt och slutade för ungefär 1 timme sedan. Tänkte fördriva tiden med bland annat en joggingtur i det vackra vädret, och så blir det väl kanske att gå in till centrum eller något. Eller kanske bara och ligga i parken här nära hotellet? Vi får se! Ska iallafall börja med att gå på lunchen som är om 10 minuter så får vi se efteråt.


Linny

We've reached an end

We've reached the end of an era, people! Efter mycket övervägande och velande hit och dit har jag beslutat mig för att sluta blogga. Jag orkar bara helt enkelt inte längre. Men de flesta har väl mig på facebook så de kan följa mig där om de känner för det.


Over and out,
Linny

Resten av mammas vistelse

Då ska jag väl fortsätta berätta lite om när mamma var här. Måndagen hade jag ju hela dagen ledig så då åkte vi in till London och turistade hela dagen. Bland annat på Madame Tussauds. Tyvärr glömde vi kameran på hotellet så det blev bara några halvtaskiga bilder med telefonen. Men det mesta har vi ju kvar i minnet:)

Dagen avslutade vi på Victoria station med en cider/kaffe förrän vi begav oss tillbaka till hotellet och drack lite vin förrän vi tog natten.

Tisdagen jobbade jag frukost och middag igen så mitt på dagen gick vi bara till gallerian och kikade om jag minns rätt. Fick med mig några nya toppar och skor hem. Bilder kommer kanske senare om jag orkar ta några bilder.. Efter jobbet hade jag även lite afterwork med Michael.

Onsdagen gick vi på picnic till parken bredvid hotellet och efteråt ut på promenad till Colney Heath som inte ligger långt härifrån.

 

På kvällen jobbade jag igen och gick sedan för att sova i mammas rum eftersom hon hade en megastor säng.

Torsdagen hade jag helt ledig så vi begav oss till Cambridge för att träffa kusin Fia och Vadim. Vi hann även gå lite vilse och ta en genväg över någon åker med kor och även lite hästar hann vi se. Skumt.. Vi gick i lite affärer och jag fick visa ID för att köpa en tändare.. Senare gick vi till the Anchor för att äta dricka ett glas vin och där mötte vi Fia och Vadim. Mamma bjöd oss alla på middag och mitt i allt hade det gått 3 timmar så vi begav oss iväg hemåt. Väl på hotellet blev det igen att dricka lite vin och filosofera med Michael och senare även Frank.

 

 

Fredagen hade jag även morgonen ledig så jag sov bort nästan hela dagen medan mamma var ute på äventyr själv. När hon kom tillbaka gick jag och åt en smörgås med henne för jobbet kallade igen. Den här kvällen blev däremot lugnare eftersom jag fortfarande var lite trött och slö från torsdagen..

Lördagen jobbade jag frukosten och genast efter jag slutat gick vi in till gallerian igen för att gå på bio. Såg Thor i 3D. Mycket bra film måste jag säga. Efteråt gick vi och åt kinamat och en snabb sväng till ASDA. På kvällen jobbade jag igen och hade hela 3 personer på middag. Tråkigt med andra ord. Efter jobbet gick jag för att ta mina saker från mammas rum och säga hejdå eftersom hon skulle åka mitt i natten. Själv tog jag världens snabbaste dusch och begav mig till Potters bar för lite äventyr. Vi var hos Jon och tittade på lite film och bara hade det trevligt. Eftersom vi drack en öl och lite vin beslöt vi oss för att sova där. Så på morgonen när vi vaknade var jag lite yr om var jag befann mig riktigt. Vi steg upp runt kl 10 och spelade lite xbox, städade och lekte lite på studsmattan. Runt kl.14 skjutsade Michael hem mig och jag duschade, städade och gjorde mig klar för jobb.

 

 

Det där blev ett långt inlägg, men grattis till de som orkade läsa!

Nu ska jag forska lite i vilka vägar jag ska gå idag och vänta på lunchen. Efteråt ger jag mig iväg ut!

 

Lindsi


Give me


Drawing

Jag har världens bästa kollegor! När vi hade så lite att göra igår fick jag plötsligt den här bilden av ena kocken.

Finny-Linny


9 maj 2011

Igår kväll serverade jag bara en enda person, och fick duka upp lite tidigare till frukost. Vilket betydde att jag slutade redan 21.15 istället för 22.30. Sköönt!
Det blev att kasta sig i sängen nästan genast och så vaknade jag upp kl.8 pigg och glad. Kikade ut genom fönstret och såg att solen sken så jag skuttade genast ur sängen och drog på mig shortsen och en topp och gick ner till köket. Drack en tekopp och tog en morgoncigarett ute i solen och spenderade sedan några minuter med att tala med kollegorna som var på jobb.

Nu ska jag bara ta det lugnt här en stund och kanske skriva lite mer på praktikrapporten innan jag drar på mig träningskläderna och går ut på en lång promenad. En kollega berättade om att fint ställe en bit härifrån med åkrar och bäckar där det är fint att gå ut och jogga. Vi får se om jag inte går vilse bara..


Lindsi

8 maj 2011

Hejsan hoppsan!

Nu har lilla mamma åkt hem så nu har ja återigen lite fritid över att skriva här. Det har varit en rolig vecka med mycket program och inte en lugn stund. Vi har hunnit med att åka till London och gå på Madame Tussauds, åkt till Cambridge, shoppa, gå långa promenader och varit på bio. Jag tror jag gör så att jag skriver om en dag i taget de inkommande dagarna så får ni läsa lite vart efter. Det blir allt för mycket att sätta in allt här nu..

Så vi börjar väl med lördagen när mamma kom då. Jag mötte henne vid bussen och vi hann även och handla lite nödvändigheter till henne förrän vi gick till hotellet eftersom jag skulle på jobb. Men hon kom ner och hälsade på medans jag jobbade och när jag slutade gick jag och hälsade på till hennes rum och sedan och lade mig i egen säng. Om jag minns rätt alltå.. Söndagen jobbade jag ju både frukost och middag så det blev inte så mycket annat än att gå in till gallerian och till ASDA och shoppa lite mitt på dagen.

Har inga bilder från de här dagarna så jag bjuder på en från tågstationen istället.

Här hade vi just kommit hem från Cambridge.



Nu tänker jag ta en paus från skrivandet och gå och ta mig en dusch. En mycket välbehövd dusch..




Lindsi

1 maj 2011

Jag kommer inte att ha mycket tid till att blogga nu när mamma är här. När jag inte jobbar är vi ut på äventyr så det finns helt enkelt inte tid över till bloggen. Men oroa er inte, vi ska ta bilder så jag har att visa er senare. Planerna så här långt är att åka till London imorgon när jag är ledig, och på torsdag åker vi till Cambridge och kanske sover hos kusin eftersom jag är ledig på fredag morgon.

Vi hörs!


Linny

RSS 2.0