31 mars 2011

Hej hej!

Oh gud vad jag är trött idag. Tror bestämt jag ska sova bort hela dagen eftersom det ändå är så dåligt väder. Det är värsta stormen och mulet.. Fick se schemat för nästa vecka imorse också, och jag jobbar splittade skift hela veckan förutom på söndag då jag jobbar frukost och lunch. Som jag misstänkte alltså. Men vad gör nu det!

Nu ska jag gå och städa upp mig lite efter jobbet och sedan blir det en powernap på några timmar då..


Lindsi

Dagens random

Tror inte någon annan än jag och Fredrika förstår hur roligt vi hade på den här bilden. Tror seriöst att jag aldrig skrattat så mycket någon gång..


And finally, i have peace of mind

God afton mina kära läsare!

Den här kvällen var det lite mer att göra igen så tiden gick fort. Fick även veta att jag ska jobba själv hela helgen. Det blir skönt eftersom ni vet att jag tycker om att jobba ensam. Visst älskar jag att ha sällskap i jobbet också, men det är bra att vara ensam så att jag får lära mig mer och dessutom blir jag ju inte distraherad på samma sätt :)

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon och jobba frukost.



Lindsi

Dagens random

Liten Linnéa sommaren 2008

 

Lindsi


Give me..

 

..en heldag på villan.

Lindsi


I wear my team around my neck I love 'em so much, gotta love 'em to death

Nu sticker vi ner på jobb! Vi hörs senare om jag hinner och orkar. Har tidsinställt några inlägg till senare ikväll:)


Ps.Julen? Seriöst mamm...?


Lindsi

Veckans saknad

Den här veckans saknad:

Min lilla lägenhet på Åland. Jag saknar att få vara själv och ha egna rutiner. Jag saknar att städa och tvätta kläder. Jag saknar att kunna ta långa sköna promenader i mörkret på kvällarna. Jag saknar att gå och handla och koka egen mat.

Lilla jag saknar mitt eget lilla liv på den lilla ön.

Lindsi


30 mars 2011

Hejsan!

Det är redan eftermiddag och jag har fortfarande inte gjort något vettigt på hela dagen. Känns ju sådär.. Jobbade iallafall imorse och efter det tog jag en tupplur och jobbade med att få bort ett virus från min dator. Nu har jag nyss tagit en dusch och ska snart få sällskap ända fram tills jobbet ikväll kl.18.30. Vi får se om jag hinner och orkar blogga när jag slutar ikväll eftersom vi antagligen kommer att vara ganska stressade. Men jag ska iallafall tidsinställa lite inlägg åt er så det inte är helt dött här :)

Jag fick förresten lite tråkigt igår och pysslade ihop ett örhänge av ett armband som gått sönder.

Lindsi


Minifilm

Minifilm från Hyde park 7.3


Snääälla...

Nu tycker ja att tu ska beställ täische åt mieg mamm. Visst e du så snäll meme?:D


Du hittar di shenn..

 

..å sheeenn!

 

Lindsi


Pictures

Ett träd som är långt från färdigt..

 

Någonting helt meningslöst som jag började på med igår och gjorde färdigt ikväll

 

Stal idén från skorna i inlägget från tidigare idag. Ändrade dock lite ett och annat så de blev exakt som jag vill ha dem. Give me!

 

Lindsi


Make me forever yours

Det blev en 2 timmars promenad idag och det var så otroligt vackert ute när våren är här!



Annat som är på gång är att jag fick onsdagen och torsdagen i nästa vecka lediga så då blir det att åka till London och fira Mr.Tuominens födelsedag. Fettnice!:D Jag förtjänar väl en kväll ute nu när det är 3 veckor sedan jag var ute senast. Synd bara att det betyder att jag från och med imorgon måste jobba en hel vecka i sträck..

Annat jag sysslat med idag är att teckna lite grann. Ska snart visa er lite vad jag gjort:)

Lindsi

Give me


Just nu

Nu tänker jag ta en galet lång promenad för att få rensa tankarna och få upp pulsen lite.

Vi hörs senare!

Lindsi

Dagens random


Stämningen på topp

Nu var den här dagen över och jag har faktist inte gjort något annat än att jobba, sova och umgåtts med kollegorna. Börjar trivas bättre och bättre här nu när stämningen är på topp mellan alla igen! Kanske inte det bästa eftersom jag måste åka hem igen om 2 månader.. Men det är väl smällen jag får ta för att få minnen för livet!

Nu ska jag kasta mig i sängen så jag orkar upp imorgon. Är ledig så ja tänkte kanske åka någonstans och kika om vädret, humöret och plånboken tillåter:)


Lindsi

28 mars 2011

God morgon världen!

Orsaken till mitt strålande humör på bilden ovan kommer senare. Kompis det går bra nu!
Annars gick allting toppen när jag jobbade kvällen igår. Var lite slött eftersom jag bara gjorde 4 covers på hela kvällen, men vad kan man göra..
Imorse jobbade jag ju frukosten som vanligt och det var sådär passligt mycket att göra med 2 på jobb och 35 gäster på frukost. Har dessutom börjat göra det till en vana att stiga upp 30 minuter tidigare så jag hinner duscha före jobbet. Känner mig så mycket piggare och på bättre humör då. Även om det betyder att mitt alarm ringer kl.05.30..

Dagens planer består inte av så mycket annat än att jag tänkte tvinga mig ut på en promenad även om inte vädret är det ultimata. Och mot kvällen är det jobbet som kallar igen. Däremot är jag ledig imorgon så vi får se vad jag hittar på då. Blir antagligen en lång sovmorgon och att bara hålla till här omkring. Måste spara cashen om jag åker till London nästa onsdag och torsdag för att rösta och fira Mr.Tuominens födelsedag! Det kommer att bli minst sagt intressant.. Får hålla tummarna att jag får ledigt bara..

Nu ska jag sluta rabbla på med massa ointressanta saker och försöka hitta på något att göra. Kanske gå ner och hälsa på kollegorna(läs: störa när de jobbar).

Lindsi

Give me..

..summer!


Dagens random

Riga 2008


I'm addicted wanna jump inside your love

Ojoj ursäkta för min otroligt dåliga uppdatering, men har inte riktigt tid till bloggen ibland. Man måste ju prioritera!
Imorse jobbade jag iallafall frukosten och på slutet blev allting lite rörigt. Vi hade ju nämligen bröllopsmässa här idag så vi började ställa till och ta bord från restaurangen medan vi fortfarande hade öppet. Efter jag blev klar där gick jag och tog en tupplur på 2 timmar, och efteråt en promenad och plockade undan lite i rummet. Har även hänt 2 skitroliga saker idag, men det får vi ta senare. Nu ska jag gå och jobba tidigare än schemat säger som vanligt. Inte lätt att vara ensam på jobb..


Lindsi

27 mars 2011

Bröllopsmässan var minst sagt intressant. Har hunnit bli friad till 2 gånger för att jag lämnade mitt rum mindre än 1 timme! :D


Lindsi

Bröllopsmässa

Oj oj.. Jag hade helt glömt bort att vi har en bröllopsmässa här imorgon. Så ikväll har allting varit lite upp och ner med att ställa till. Som tur var fick jag ha restaurangen helt för mig själv och bara "snåssa" på där. Skönt! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar jobba frukosten imorgon. Tyvärr får jag ju 1 timme mindre sömn inatt men det går ju inte att göra något åt det.


Lindsi

I give up

Jag ger upp. Det här med flygfän är kanske inte min grej.. Så här långt hann jag iallafall.

 

Lindsi


Gårdagen

Igår var jag ju som sagt till en park som finns här bredvid hotellet, och den var mycket större än jag trodde! Jag hade med mig en filt så jag fick lägga mig på gräset i solen och bara njuta..

 

 

 

Där får ni även se grunden till mitt nuvarande projekt.

 

Lindsi


Dagens random

Lindsi


26 mars 2011

Förlåt för den urusla uppdateringen igår. När jag kom hem igen lade jag mig och skulle vila en lite stund, och vaknade upp igen kl.21 så det var bara att sluta ögonen igen och somna om. Otroligt nog var jag inte så pigg när alarmet ringde kl.6 imorse, men jag tog mig upp och hann ta en dusch före jobbet. Var ensam på frukosten idag och jag måste säga att det verkligen är skönt. Jag gillar att ha lite mer ansvar och få göra saker och ting som jag själv vill.

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att tvätta lite kläder och få teckningen som jag började med igår klar. Troligtvis hinner jag inte få den helt klar före jobbet 18.30, men jag ska göra mitt bästa.

Vi hörs senare!


Lindsi

25 mars 2011

 

Imorse hade M fortfarande teckningen med sig, så jag passade på att ta lite snabba bilder med telefonen för att visa er. Verkligen inte bästa kvalitet på bilderna och själva teckningen är inte den bästa heller. Men helt okej med tanke på att jag inte ritat på evigheter.

 

Nu ska jag snart gå ut till en park som finns här nära och fortsätta på mitt nya projekt. Bilder kommer när den är klar!

 

 

Lindsi


Drawing in the middle of the night

Note to self: Börja aldrig med en ny teckning kl.22.30 på kvällen. Nu kan jag ju inte sluta fast jag borde gå och lägga mig..

Och nu kan jag ju berätta att det var en drake jag ritade igår och idag. Tyvärr hann jag inte ta bild på den innan jag gav bort den ikväll.. Men kan säga att jag blev helt nöjd med tanke på att jag aldrig riktigt varit bra på det.



Lindsi

Hemma

Nu är jag tillbaka! Passade på att posta ett brev och köpa middag åt mig eftersom jag hoppade över lunchen idag och misstänker att vi får chips till kvällsmat..

Nu ska jag göra teckningen helt klar så kommer det upp en bild senare ikväll!

Lindsi

24 mars 2011

Hej hej hej!

Åh vad jag är på bra humör idag! Ska snart bege mig ut på en promenad i solskenet och efteråt ska jag fixa teckningen klar. Så bild på den borde komma upp senare ikväll med andra ord! Annors är det jobb som gäller ikväll igen, men imorgon är jag ledig:)

Vi hörs igen efter promenaden.



Lindsi

Nighty night världen!

Jag överlevde jobbet ikväll även om det hann bli lite stressigt några gånger. Nu ska jag varva ner med att rita lite mer på dr... oj! Bilden ;)

Lindsi

Work



Nu sticker flippade jag och den lite mer samlade jag på jobb. Inte lätt att ha delad personlighet ibland vet ni :D


Lindsi

I miss you London!



Sådär! Nu är bilden nästan klar. Men jag kan tyvärr inte visa den här före den är riktigt klar och jag vågat ge bort den. Nu ska jag ta den där duschen eftersom jag inte kunnat slita mig från ritandet tidigare. Sedan är det jobb 18.30-22.30 som gäller!


Lindsi

Paus

Det kryper sakta sakta framåt med teckningen. Nu ska jag ta en paus och gå till affären och köpa lite nödvändigheter som shampo.

Lindsi

I've never been one to walk alone


På G

Ja lite mer om den här dagen då. Frukostpasset var otroligt roligt idag. Vi har basisten ur Bullet for my valentine på hotellet just nu så det har varit lite kalas här på morgonkvisten. Han hade tydligen en spelning igår och hade lite efterfest här.. Nu ska jag snart gå ner på lunch och sedan ska jag fortsätta på mitt lilla projekt innan jag tar en dusch. Hann inte det efter förra inlägget eftersom M kom hit med lite prylar jag kan behöva för att få teckningen så bra som möjligt. Visar kanske senare när det är klart!:)
Ikväll är det jobbet igen och jag måste säga att jag verkligen ser fram emot det. Det är så roligt att jobba nu när alla är på så bra humör helt plötsligt. Kanske det är vårvädret som gör det, inte vet jag.

Vi hörs senare peeps!


Lindsi

23 mars 2011

Idag kommer jag att spendera dagen här framför skärmen och sedan ute i solen med pennan i hand. Fick ett litet specialuppdrag som jag ska försöka fixa till om det går.. Först ska jag bara hoppa in i duschen och uppdatera er lite om vad som händer just nu:)


Lindsi

Give me



Lindsi

Måla måla

Det jag sökte idag var papper, pennor och dylikt. Jag kom hem med ett block med 80 papper, 12 olika pennor, 4(!) pennvässare, och 2 suddgummin. Idag har den kreativa ådran fått flöda!

 

Lindsi


I've got the magic in me!


Hemligheter

Nu sticker jag och min coola väska in till stan för lite hemligheter. Berättar mer när jag kommer hem om jag hittar det jag söker..

 

Lindsi


All my life I've been good but now, I'm thinking 'What the hell'

Tjenare tjenare!

Imorse vaknade jag 05.58 av att det kliade under ena foten, hahah! Så otroligt enerverande men jag lyckades tydligen somna om och vaknade igen 06.27. Alltså 3 minuter innan jag skulle vara i jobbet. Ooops! Jag hann iallafall ner bara 3 minuter försenad så det var väl inte hela världen. Annars har det bara gått bra idag också. Inga problem och inget speciellt.

Nu ska jag byta om, snart gå ner på lunch och sedan ut på promenad. Det blir nice! Inte så jättebra väder idag men vad gör nu det!


Lindsi

Distant, so far, destiny is selecting me



 

Lindsi


Give me

Acne, Nelly.se, 1095 kr


I don't want this moment to ever end, where everything's nothing without you

Ibland kommer jag på mig själv med att bara sitta och stirra ut i tomma intet och tänka på livet. Ibland känns allting så grått och trist, men i det stora hela har jag ett helt fantastiskt liv. Jag har en familj som betyder allt för mig, vänner som jag vet finns där för mig, har drömutbildningen på gång, och får nu till på köpet spendera 5 månader i ett land jag alltid velat åka till. Så vad gör nu en motgång nu och då? Jag vet att det alltid löser sig i slutändan!


Note to self: läs detta inlägg när jag har en dålig dag..



Lindsi

Dagens random

Jag har haft lite problem att komma på något att skriva som dagens random. Men nyss var jag ner på middag och fick en väldigt trevlig sak att skriva som dagens random.
Mitt hår är fortfarande lite oranget i vissa ljus, och när jag stod i köket kom ena kocken fram med en morot och låtsades jämföra den med mitt hår. Ganska random, och ganska frickin' roligt!

Men eftersom man kanske skulle ha varit där för att se det roliga i det kommer även en bild.

Penkkis februari 2009

 

 

Lindsi


Titta..

..vad jag fick idag!

 

 

Lindsi


21 mars 2011

Godagens kära medmänniskor!
Ska väl börja med att förklara varför det var lite tråkigt igår kväll. Jag var ensam på jobb i restaurangen och vi gjorde 2 covers. Alltså hade jag ingen att prata med, och inget att göra. Önskade plötsligt att jag inte skulle ha lekt slavdrivare på morgonen och haft Mark att städa allting :) Men jag överlevde ju tack vare vår nya trevliga kock. Humor som tusan!


Jag, mormor och morfar på Ramsholmen förra våren


Idag är jag ju då som sagt ledig. Hade tänkt åka någonstans men beslöt mig för att stanna här och spara pengarna. Dagens planer är bland annat att hitta något att göra som är kul men inte kostar pengar med Michael, och skicka iväg ett brev hem till mormor och morfar:) Dessutom tänkte jag ta en lite längra promenad framåt kvällen för att komma ut och få frisk luft när det är så fint väder.

Lindsi

Gonatt världen!

Kvällens jobb gick riktigt bra även om det hann bli lite tråkigt.. Berättar mer imorgon!

Nu ska jag stänga mina stora blå och sova en riktig natt! Kan inte minnas när jag senaste faktist skulle ha varit trött när jag gick och lade mig på kvällen..


Lindsi

Håret

Den mörkblonda naturliga Linnéa är tillbaka.

Tråkigt men sant.

 

Lindsi


Just nu

Försöker som bäst att hjälpa mamma över facebook att installera msn messenger. Håll tummarna gott folk!


Update: Det gick vägen! Välkommen till 2000-talet morsan :D



Lindsi

20 mars 2011

Hej gott folk!

Vet ni hur många timmar det blev att sova inatt? 0. Ja det där är en nolla, inte bokstaven o. När klockan blev 4 och jag fortfarande inte kunde sova beslöt jag mig för att stanna vaken hela natten istället. Lika bra det för annars var chansen för att jag skulle ta mig upp kl.06.30 väldigt liten.
Så idag gick jag ner och jobbade redan 06.45 och har varit på toppen humör hittills. Kanske eftersom jag fick jobba med så trevligt folk idag. Usch vad ja ska sakna alla när jag åker hem! Men någon gång i höst tänkte jag kanske åka och hälsa på om jag får tid till det :)

Nu ska jag pyssla på med något jag gör väldigt ofta här borta. Resultatet får ni se lite senare. Efteråt ska jag väl försöka sova någon timme så jag orkar jobba middagen ikväll. Är ensam i restaurangen ikväll men det är ju bara roligt. Dessutom har vi bara 24 in house så det ska nog gå bra!


Lindsi

Trött_tjej_90

Nu tar jag natt.

Sleep tight world and i'll see you tomorrow..

 

Lindsi


Dagens random..

..är egentligen kanske gårdagens. Jag glömde väl bort att nämna att vi fick tårta på kalaset igår också! Mmm... Free cake :D


Lindsi

2½ månad, 71 dagar, 50%

Jepp! Idag är halva min praktiktid över. Jag skulle ju egentligen ut och fira det på något sätt, men jag är helt enkelt för trött och jobbar ända frukosten imorgon. Vi tar det nästa helg istället! Blev faktist bjuden att åka på filmkväll, men jag känner mig inte riktigt frisk så jag stannar hemma. Var iallafall nyss på en promenad till affären och köpte mig lite äpplen och blandsaft att fira helgen med.


Lindsi

19 mars 2011

Imorse vaknade jag helt av mig själv av att solen sken i ansiktet på mig. Helt underbart! Dessutom fick jag jobba frukosten själv, vilket jag verkligen älskar. Det är så skönt att få jobba helt själv och faktist få lära sig något. Det blev ju dessutom så att jag skulle jobba lunchen idag vilket jag bara gjort 1 gång förut. Till på köpet var det ju jag som blev lite av en projektledare, men allt gick bra!
Nu borde jag egentligen befinna mig utomhus eftersom solen skiner och det är riktigt vårväder. Men orken tog helt slut när jag kom upp på rummet efter jobbet. Dessutom har jag inte någonstans att gå heller så kanske jag stannar kvar här..

Vi hörs senare med lite mer ointressanta detaljer ur mitt liv!


Lindsi

Crashing a birthdayparty

Det där blev ingen lång kväll minsann! Vi skulle ut och spela biljard och bara ta det lugnt, så jag mötte upp Rob när han slutade jobba vid 22, vi gick till honom så han fick duscha snabbt och sedan skulle vi gå till en pub. Men tydligen var det ett privat kalas där och vi blev inbjudna. Drack en öl och kände oss så missplaserade(finns det något som heter det?) så vi gick hem. Fick iallafall en timmes promenad med en kort ölpaus, så helt misslyckat var det väl inte. Hann dessutom se mycket roligt på festen, men mer om det imorgon!

Fick en fin "stämpel" på kalaset..



Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon till frukosten.

Har förresten fixat så att inläggen publiceras lite mitt emellan finsk och engelsk tid. Alltså 1 timme tidigare än hemma och 1 timme senare än här!

Lindsi

<3

Ramsholmen våren 2010


Biljard

Dagens har gått i chillandets tecken måste jag säga. Har bara tagit det lugnt förutom en promenad till affären. Nu blir det bara att ta det lugnt och ta en dusch strax. Det blev så att jag ska och spela lite biljard senare ikväll när kockarna slutar jobbet. Skojj:)


Lindsi

En till dagens random

Fick ett sms idag med texten:
"I'm going for a homosexual."

Förklaring?
När någon ska ga ut och röka säger man tydligen att man ska "go for a fag".

Dagens random


Give me

Ja tack!

399 kr från Nelly


18 mars 2011

God morgon sötnosar!



Eftersom jag är ledig idag tänkte jag att jag skulle sova ut riktigt. Men förståss hade jag glömt att ta av alarmet, vilket resulterade i att jag var vaken kl.6-7 imorse och sedan somnade om och sov till 12. Oops! Men det spelar väl inte någon roll när jag är ledig och ändå inte hade några planer. Har faktist inte tagit mig ur sängen ännu utan bara dragit på mig en tjock tröja och sitter och myser. Fick ett sms om vad det är för lunch idag så jag behövde inte ens gå ner och kolla. Bra med lite insiders:)

Helgens planer nudå. Fick ju se arbetslistan igår, och det verkar bli väldigt lugnt med det här "jag-har-varit-här-halva-tiden" firandet. Imorgon jobbar jag 7-15 och på söndag 7-11 och 18.30-22.30. Skulle ju kanske kunna göra något efter jobbet på söndag eftersom jag har måndagen ledig, men jag brukar vara så trött efter jobbet så knappast blir det något.

Annat intressant som är på gång är väl att jag får besök v.18 i form av mamma och pappa! Ska bli roligt att få visa dem var jag har spenderat de senaste månaderna och att få presentera dem för alla trevliga människor jag träffat.


Nu ska jag sluta skriva eftersom det börjar bli lite långdraget.. Vi hörs senare!



Lindsi

Jobbet kallar, as usual

Nu ska jag skutta ner på jobb! Tror inte att vi kommer att vara så upptagna ikväll, så om jag känner att jag blir mer sjuk går jag upp tillbaka och sussar..

Lindsi

Jag ljög.

Det går inte att gömma sig bakom en hårfärg. Guess who's back?

Jag ljög när jag sa att jag inte hade stora planer för dagen.

 

Lindsi


Solsken och hårproblem

När jag var på väg hem från butiken kände jag plötsligt hur det blev ljusare och ljusare, och 15 sekunder senare sken solen! Så otroligt härligt eftersom det var mulet och kallt före. Och hur det gick med det här att åtgärda håret? Tjaa det får vi ta en annan gång.
Här har ni iallafall en bild där ni kan se den blonda utväxten och den grå-röd-bruna färgen resten har blivit. Det är faktist bara luggen som hållit färgen helt, och det gör ju inte precis saken bättre. Nej usch hur det ser ut!

 

Lindsi


:)

Nu är humöret lite bättre efter att jag fått ta det lugnt någon timme, så nu slänger jag på mig jackan och tar en liten promenad in till centrum.


Lindsi

17 mars 2011

Känner mig ganska fåordig idag, så det blir väl inte så utsvävande om dagens planer. Har jobbat frukosten som vanligt, och nu ska jag snart ga iväg till affären och se om jag ska göra något åt mitt hår idag. Beror lite på vad jag hittar.. Annars är det väl inte så mycket på gång. Jobb ikväll igen 18.30-22.30, och vi får hoppas det inte är så fullt upp eftersom jag fortfarande inte känner mig riktigt frisk.

Vi hörs senare!

Lindsi

Första dagens random

 

Lindsi


Mysigt

Ja efter förra inlägget lade jag mig i sängen för att jag kände huvudvärken komma smygande. Hann sova en hel timme innan sällskapet kom, och nu är huvudvärken lite bättre. Kan ju bero på att jag fick annat att tänka på en stund eller för att jag fick en milkshake, eller kanske båda? :) Nu ska jag snart dra på mig jobbkläderna iallafall och gå ner. Får hoppas allt går som det ska ikväll då fast vi kommer att ha ganska fullt upp.


Överdrivet mysande Lindsi



Lindsi

3 nykomlingar

Hittills har jag ju varit väldigt dålig med att ha kategorier och publicera inläggen i den rätta kategorin också. Men nu får det bli lite ändring på det tycker jag. Därför har jag nu lagt till 3 kategorier för att nyfikna själar(ja, jag menar dig mamma) ska kunna titta tillbaka på gamla händelser lättare. De nya kategorierna är som följer:

Dagens random där jag helt enkelt kommer att visa er en trevlig "humörhöjare" alla dagar. Det kan vara allt från en bild till något roligt som jag hört under dagen.

Give me säger väl egentligen vad kategorin handlar om redan eller? Helt enkelt saker jag vill ha och önskar mig.

I den sista kategorin Äventyr i engelska vildmarken kommer jag att publicera alla inlägg som handlar om när jag varit och utforskat något nytt här borta. Ska även ta mig till och flytta alla inlägg från Oxford, London och Cambridge hit. När det händer vet jag dock inte..


Hoppas det blir lite lättare och roligare för er att läsa vad jag håller på med härt borta nudå! :)



Lindsi

Rent och fint

Såja! Nu har jag ett nystädat rum och är nyduschad själv. Kom på att jag kanske har glömt att visa, och kanske till och med berättat, att jag har en ny telefon. Min gamla började ju praktiskt taget falla sönder och krångla lite med knapplås och allt. Så en vacker dag i januari fick jag nog och gick och köpte mig en ny för £45. Den var ju då förståss bunden till ett abonnemang. Men eftersom vi har blivit välsignade med något som heter google hackade jag den och fick den att fungera med mitt eget simkort. Så nu har jag alltså två telefoner och man kan nå mig på både finskt och engelskt nummer hela tiden! Här kan ni se lite bättre bild på den.

Nyduschad jag med min älskling

 

Känner verkligen att jag måste göra något åt hårt nu när utväxten syns i webkameran. Där brukar man ju kunna dölja det mesta! Vet redan hur jag ska fixa det också, det är bara orken som fattas. Men jag tror det får bli ett projekt för imorgon så har jag något att göra då också. Och vips så är det ju hälgen då! Får hålla tummarna att jag får passligt ledigt nudå bara..

Lindsi

16 mars 2011

Godagens!

Då var ännu en frukost överstökad. Känner mig inte riktigt på topp idag eftersom jag vaknade med lite halsont och så. Men jag ska ändå försöka ta mig till och städa mitt lilla krypin och tvätta lite kläder. Senare idag får jag väl kanske sällskap också, så det ska bli skoj!
Vi hörs senare.


Lindsi

Slutet på 15 mars 2011



Har haft en ganska tung kväll i jobbet av flera orsaker. Men vi tog oss levande genom det iallafall! Imorgon är det ju frukostturen som gäller, så nu sitter jag här och bara försöker varva ner lite före läggdags. Insåg ikväll att på lördag har halva min tid här gått, och det borde ju firas. Får se vad jag ska hitta på då bara! Beror väl lite på hur jag är ledig också så vi återkommer till det på torsdag när jag vet. :)

Nej nu ska jag stänga av den här dumburken(eller är det tv:n?) och lägga mig i sängen. Ska läsa lite i en av böckerna som mamma skickade hit för en tid sedan. Den är förresten jättebra mamma! Även om jag är lite rädd eftersom det utspelar sig i London..;)



Lindsi

Åland in my heart

Det känns inte bra att det har gått 5 timmar sedan jag kom från jobbet, och det enda vettiga jag har gjort är att vara på en promenad och röja undan lite här. Tänkte snart gå och ta mig en dusch för jobbet, eftersom jag vet att jag kommer att vara för trött efteråt. Annat då? Njääe, jag har inte så mycket att berätta för tillfället så bloggen får bli lite lidande idag.


Är det bara jag som ser hur jag liksom skiner av lycklighet på den här bilden?

ÅH vad jag saknar Åland!

 

 

Lindsi


15 mars 2011

Hej hej hemskt mycket hej!

Idag är jag fortfarande på strålande humör, och det verkar hålla i sig. Jag vet själv att så fort det är fint väder ändras mitt humör automatiskt till det bättre. Men idag är det mulet och jag är ändå glad och uppåt! Kan bero på att jag har börjat få saker och ting uppordnade här borta, jag har sommarjobbet fixat, och snart kommer mina kära föräldrar och hälsar på. Fast jag kanske inte vill erkänna det så saknar jag er mami å papi! Ska bli skönt den dagen jag får åka och möta dem till flygplatsen och få en stooor kram.

Dagens planer då? Ja inte så mycket mer än att kanske ta en liten promenad om det inte börjar regna. Sedan är det ju jobbet igen ikväll kl.18.30-22.30. Lugn och skön dag med andra ord!

Det är ju många där hemma som frågar mig hur varmt vi egentligen har det här. Och inte är det väl så jättevarmt egentligen. De flesta dagarna ligger det runt +10 oavsett och det är sol eller inte. Men t.ex. igår når solen var framme och jag var ut på min lilla promenad var de ju jättevarmt iallafall. Jag hade på mig leggings och en vårjacka och hade ändå lite för varmt. Verkligen inget att klaga på alltså.:) Om ni fortfarande är nyfikna kan ni ju ta er en titt här nu som då.


Nu ska jag sticka ner och se om vi får någon trevlig lunch idag. Sedan chilla, promenad, och kanske en tupplur före jobbet!



Lindsi

Very Important Person

Jag överlevde middagen även om jag hamnade att servera våra VIP. Hoh säger jag bara.. Nu ska jag kasta mig i sängen så jag orkar upp och jobba frukosten imorgon.

Lindsi

Ner på jobb


Nu är uniformen på och jag ska snart sticka ner på jobb. Måste gå lite tidigare ikväll eftersom vi har renoverat restaurangen idag och vi måste ställa till före. Får hoppas vi inte har så mycket gäster ikväll eftersom jag inte riktigt känner mig på topp ikväll. Lite trött är jag otroligt nog.. Nej nu ska jag sticka iväg ner och se vad de behöver mig till!

Lindsi

Colours

Nu har jag äntligen fått bloggen de färger jag vill ha. Tack för hjälpen J! Nu skulle det bara gälla att få headern klar då. Ni får nöja er med denna urfula än så länge.


Lindsi

Colney heath

Det blev ingen lång utfärd det där inte. Gick hem för att ta av mig någon tröjja eftersom det var så otroligt varmt ute. Och här lämnade jag! Nåjaa en liten promenad fick jag ju. Hittade ett mysigt ställe som påminde lite om hemma i Närpes eftersom det var mest landsbygd.

 

Lindsi


Ut på galejj

Efter lite googlande har jag hittat ett nytt ställe att utforska. Håll tummarna att jag inte går vilse gott folk!

 

Lindsi


Tack!

Igår hade jag lite samtal med två av de få personerna jag vet att jag aldrig kommer att släppa ur mitt liv. Tänk så mycket det kan göra att bara få prata av sig och få höra lite vad andra tycker. Jag känner nu att jag har fått en liten knuff i rätt riktning och vet vad jag ska göra med alla tankar jag haft på sistone. Allting kändes så bra när jag vaknade upp idag, och så ska det alltid kännas från och med nu. Det har jag bestämt.


Lindsi

Header

Fick för mig ännu ett projekt att fixa idag; försöka få en ordentlig header fixad. Den jag har ju nu bara sticker i mina ögon, så idag ska jag antingen försöka ta någon ny bra bild, eller fixa något med de bilder jag har.


Lindsi

14 mars 2011

God morgon världen!

Inatt sov jag hela 14 timmar, och börjar äntligen känna mig som en människa igen! Lite synd att jag sov bort så mycket av dagen bara när det är strålande väder. Idag har jag ett och annat att ta itu med. Har redan suttit i samtal med restaurangchefen på Rosella och diskuterat sommarjobb. Nu ska jag alldeles strax springa ner på lunch och sedan blir det ett samtal till banken. Tänkte försöka hinna ut på en promenad efteråt, och sedan ska jag försöka göra något åt mitt hår. Vi har tydligen lite viktigare personer in house ikväll, så det passar väl kanske inte sig att jag kommer med rött hår med en blond utväxt. Får se hur jag ska lösa det bara..

Drömde förresten en helt underbar dröm inatt. Åh vad jag längtar till sommaren! Till Åland. Till att få tjäna lite pengar. Till alla äventyr med Louise. Alla slöa dagar på stranden. Oooja det här blir bra!



Lindsi

Give me


13 mars 2011

Sitter och mixtrar på med bloggen för fullt och försöker ändra lite på utseendet. Går ju inte sådär jättebra precis.. Men ni vet ju vad som är på gång om ni tittar in och allt ser lite skumt ut..


Lindsi

Lördag kväll

Lördag kväll och jag sitter hemma. Kände verkligen inte för att åka ut på något ikväll så varför inte bara ta det lugnt då. Myser med lite saft här på rummet istället och tänkte kolla på någon film. Sedan blir det att ta en tidig natt och kanske vakna upp riktigt tidigt imorgon. Inte för att jag har några planer direkt, men något ska jag väl hitta på. Skulle vara skönt med en tidig morgonpromenad! Vi får se..

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film.


Lindsi

Våren!

Idag skiner solen och det är riktigt vår i luften. När jag gick ut med lite kartong till soporna imorse kl.7.30 var det riktigt varmt. Det firar jag med att ta på mig mitt fynd för £4. En ljusblå och vit randig skjorta jag köpt i London. Snart får jag besök så nu ska jag sticka iväg ut och möta mitt herrskap.

 

Lindsi


<3

Aaah those were the days..

 


12 mars 2011

När alarmet ringde kl 6.30 imorse var jag otroligt pigg men tänkte att ja skulle dra mig ännu ett tag. Vaknade upp igen 07.04 av ett sms. Tack gode gud! Slet på mig kläderna och sprang ner. Men som tur var hade vi ju bara 18 på frukost idag så ingen fara. Och nu är jag ju ledig ända till måndag kväll! Har inga planer ännu, men knappast blir det något större. Känner att jag inte riktigt "nänns" åka ut på något. Allting kostar ju i denna värld tyvärr, så det blir väl att sitta här och chilla i 2½ dag. Omg.. Nej. Något måste jag hitta på! Kanske bara går ut på 1000 promenader innan helgen är över.


Lindsi

Hm -09


Åååh vad jag saknar er min lilla familj <3

AOIII

Hade en helt okej kväll i jobbet även om det var lite slött. Hade bara 5 covers så det var väl bra att jag var ensam i restaurangen egentligen. Passade ju på att städa lite i skåpen och putsa lite ljuslyktor. Däremot var det inte lika trevligt när jag slutade och var och trillad i trappan. Slog enda tån så det bara rinner blod. Uffadå! Dessutom verkar jag ha lite problem med nätbanken och har tydligen tappat bort 159€. Skulle flytta över pengarna till ett annat konto igår och de verkar vara helst spårlöst försvunna. Eller så har de bara fastnat någonstans mellan kontona.. Får väl bara hålla tummarna att de dyker upp snart antar jag..

Nu ska jag skvätta i mig lite vatten och ta natten. Jobbar frukost igen imorgon, men på kvällen är jag tydligen ledig. När jag kom ner ikväll och kollade på schemat för att vara säker på att det var söndag och måndag jag var ledig hade de ändrat det. Så imorgon när jag slutar kl.11 är jag ledig ända till måndag kväll! Härligt!


Lindsi

Im coming home



is a house really a home when your loved ones are gone?




11 mars 2011

Idag mår jag mycket bättre i magen, men nu är jag trött istället. Låg vaken till någon gång efter 3 senaste natten och steg upp 6.15. Men tyvärr kan jag inte gå och lägga mig ännu eftersom jag tvätter kläder för follt. Men det borde vara klart om 45 minuter så då tänker jag gå och lägga mig igen. Inte så mycket intressant på gång idag alltså..


Lindsi

Slut för dagen


Nu har jag slutat för dagen, och illamåendet har lagt sig litet. Har inte fått i mig någon mat tyvärr, men sodavatten i massor istället. Annars har kvällen gått riktigt bra. Kan bero på att vi bara hade 6 covers i restaurangen och 6 roomservice.. Iallafall hade jag kul!
Fick även in ett gäng på 4 personer som var från Frankrike. Försökte hela tiden hitta något att göra kring deras bord så jag skulle få smyglyssna när de pratade. En vacker dag ska jag lära mig franska! Så underbart språk..

Annat då? Jo jag fick reda på att jag har söndag och tisdag lediga. Låter helt bra för mig för det betyder att jag inte har någon chans att åka ut på något vildare den här hälgen. Alltså kan jag spara pengar och kanske åka till Amsterdam och hälsa på Mike!:)

Nu ska jag se på ett avsnitt Friends och dricka lite saft före jag lägger mig. Varför är jag så törstig hela tiden?!


Lindsi

I'll find someone like you



Never mind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead"


Mår faktist rent ut sagt skit idag. Ska försöka ta en dusch nu och se om det blir bättre. Ska på jobb igen 18.30 och vill verkligen inte missa det..


Lindsi

10 mars 2011

Nu sitter jag i sängen efter att ha jobbat en helt otroligt jobbig frukost. Vid ett tillfälle kände jag tårarna bränna bakom ögonlocken och jag vill bara släppa allt och gå därifrån. Men det var bara att acceptera att det var tufft just då och fortsätta som om inget hänt. Nu mår jag desto bättre eftersom jag har riktig vårkänsla som bara bubblar inom mig! Solen skiner ute, marken är grön och torr, och utanför fönstret hör jag en gräsklippare. Synd bara att det blåser ganska hårt ute. Men en promenad ska jag iallafall ta idag bara jag får orken till det.

Jag vet att uppdateringen har varit otroligt dålig de senaste 2 dagarna, men jag ska försöka bättra mig. Har helt enkelt inte haft tid att blogga eftersom jag prioriterat sömn istället. Det är otroligt hur mycket det kan göra att vara riktigt utvilad när man kommer på jobb. Synd bara att det betyder att jag måste sova mitt på dagarna också eftersom jag oftast slutar jobba 22.30 eller senare på kvällarna och börjar 6.30 nästa morgon. Dessutom vill jag ju hinna duscha när jag slutar på kvällen och så tar det en stund att varva ner. Så det blir ungefär 6 timmar sömn/natt, och det funkar verkligen inte för mig i längden..

Nu ska jag sitta här och njuta av att inte behöva göra någonting alls innan kvällen, och sedan drar jag ut på promenad i solskenet. Ska försöka få med mig kameran även denna gång! Även om det inte finns så mycket att fotografera här i lilla Hatfield..



Lindsi

Gomyön

Otroligt nog är jag vaken redan! Hade en helt rolig kväll igår med mycket äventyr, och ikväll är det jobb som gäller. Får se då om det går bra.. Men garanterat eftersom jag tydligen äger!

Lindsi

Tider

Hahah hede va tider!

 

Lindsi


Bilderna

Flyttade nyss över bilderna från kameran, och fick skapa en ny mapp. "Hatfield mars". Hur sjukt är det att jag varit här i 2 månader redan? Kan inte riktigt förstå det själv. Känns som bara någon vecka sedan jag kom in i köket och skulle jobba min först frukost. Minns fortfarand hur svårt det var att minnas var allting fanns och hur allting gick till. Nu kan jag praktiskt taget allting.
Här kommer iallafall lite bilder från lördagen och dagens äventyr i London. Jag spenderade närmare 3 timmer i Green park och Hyde park. Gick bara omkring i solskenet och njöt av att få vara för mig själv med mina tankar.

 

Michael med mina brillor i lördags. Skön kille det där:)

 

Någonstans mellan Hyde park och Green park

 

Inte så dåligt ställe att strosa på för sig själv va?

 

Var en sväng via Buckingham palace och kikade. Kände mig dum när jag stod och fnissade för mig själv när de travade på som hästar. Där skulle jag ha haft med Öijlan :D

 

Det var inte bara jag som njöt av vårvädret

 

Smygfotade ett kärlekspar i Hyde park..

 

..och även en man med sin livskamrat. Heheh..

 

Och sist men inte minst jag just nu. Lite renare och gladare.

 

Lindsi

 

 

 

 


Glad och smutsig

Glad smutsig Neah. Ska ta en dusch så återkommer jag med bilder från dagen och lite om vad jag gjort i hälgen!

 

Lindsi


Lördag

Tjena!

Middagen igår gick ju inte precis bra, men allting blev ju okej till slut. Jobbade frukosten imorse 7-11 och har precis gjort mig klar för att åka ut på äventyr igen. Kameran hänger med idag igen, även om den bråkar lite med mig.. Jag ska gå till tågstationen och åka tåg till potters bar, och där möter Michael upp mig. Får se hur länge det blir att stanna ute idag då.. Blir väl antagligen tåg hem igen också, och kanske taxi från tågstationen och det hunnit bli mörkt. Så behöver inte lilla mamm oroa sig :)


Jag, Öijl, & Råttin just nu!

 

Lindsi


Tidsinställt

Prövar ett tidsinställa ett inlägg nu för första gången. Får se hur det går då.. När det här kommer upp på bloggen är jag ute och promenerar i solskenet som Hatfield bjuder på idag. Ska försöka få med mig kameran idag också så kanske det kommer upp någon bild. Tyvärr finns det ju inte så vackra ställen att ta kort av här men iallafall..

Lindsi

Helgens planer

Plötsligt minns jag hur jobbigt det är att ha rött hår när jag måste färga utväxten hela tiden. Åh! Nåjaa fortfarande helt värt det! Har fortfarande inte gjort något vettigt än idag. Förutom jobbat då. Vi håller på och renoverar hela hotellet så allting är lite upp och ned så vi får se hur det går på jobbet ikväll då.. Imorgon efter jobbet blir det väl antagligen att åka till Potters bar igen och ha lite trevligt. Jag jobbar ju söndag morgon tyvärr så det blir väl inte så sent.. Nu var det bara att tänka ut hur jag ska ta mig dit.. Hm får se!

Nu ska jag snart dra på mig lite bättre kläder och gå ut i solskenet och handla. Kanske tar en sväng via gallerian också.. Vi får se!


Lindsi

Helgen!

Svinbra frukost idag igen! Och ikväll blir det att jobba igen. Där emellan ska jag ta mig till affären och handla ifall det blir något skojj imorgon. Mer om det senare..
Här på hitta-mig-själv fronten går allting bara fint! Har fått ett och annat problem ur världen, och mår faktist bara toppen nu. Det är fortfarande mycket kvar, men en bit i taget.


Lindsi

Fenomenal kväll

Har ännu en gång haft en helt fenomenal kväll på jobb med det enastående talet 26 som covers! Slutade egentligen för 1 timme sedan, men har spenderat lite dötid på ett bord och snackat skit. Eller inte bara skit, blev ju även lite intressantare och djupare konversationer. Skönt att bara få prata av sig ibland.. Och skratta! Gud vad jag har saknat att skratta på riktigt. Ikväll kom det många ärliga skratt och inte sådana där små leenden som försvinner såfort man vänder ryggen till.
Nu ska jag göra mig färdig för natten så hörs vi imorgon!


Lindsi

Summer

Ge mig sommar!


Nu

Just nu: samtal med mami!


En helt random bild

Hej kära medmänniskor!

Som sagt gick gårdagen riktigt bra! Inga större misstag och alla verkade glada och nöjda. Imorse var det ju frukosten igen som gällde och det gick undan ganska snabbt tyckte jag. Även om vi hade 72 gäster på listan.. Ikväll är det ju jobbet igen och likadant blir det imorgon, alltså frukost och middag. Lördagen verkade det som jag skulle få vara ledig halva dagen och även söndagen. Så vi får se vad det blir till då! Ska väl ta det lugnt eftersom jag överväger att åka och hälsa på Mike till Amsterdam någon gång i april. Måste spara mina cash så vi kan go wild tillsammans! Det brukar gå lite vilt till när man är med Mike nämligen..

Dagens planer medför inget stort. Hittills har jag skrivit lite i min lilla bok och pysslat på, duschat och varit ner på lunch. Ska väl snart gå ner och hälsa på mina kära medarbetare, och sedan på en liten promenad i det kalla vårvädret som England bjuder på idag. Inga större planer alltså!

Gammal helt random bild från när jag skulle på praktik till Nautical. Vintern 2009 tror jag bestämt?



Lindsi

Paus

Det blev en liten bloggpaus idag. Inte för att jag ville, utan för att jag gick och lade mig direkt efter frukosten och sov hela dagen till jag skulle på jobb igen kl 18.30. Annars har det gått fenomenalt på jobbet ikväll! Berättar mer imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig igen!

Lindsi

Jobbet kallar

Som sagt så har jag fått min lugg klippt idag. Och jag kom även hem med 3 liter vatten, en top up, pennor och lite annat trevligt, och världens coolaste örhängen. Väldigt dålig bild kan ses här nedanför, och lite bättre kommer väl senare om jag känner för det :P

Nu sticker jag snart ner på jobb igen. Vi hörs efteråt!

 

Lindsi


Nu är det klippt!

Vad jag gjort idag. Åtminstone är väl mamma nöjd?

 

 

Lindsi


Tillbaka

Hemma igen! Ska snart visa er vad jag hittade på att göra idag :)


Lindsi

My little black book

På julen fick jag en svart bok av J som det var meningen att jag skulle skriva om min tid här i. Hittills har det inte blivit mycket nerplitat måste jag erkänna, och det beror väl främst på att jag haft så mycket problem och ointressanta saker att skriva om. Men nu ska det bli ändring! Annars vet jag att jag kommer att ångra mig. Ska snart bege mig ut för att skaffa en top up till telefonen och tänkte ta en sväng förbi gallerian. Ska köpa lite färgpennor och annat trevligt så det blir lite roligare att skriva. Sedan har jag bestämt mig för att boken ska få hänga med lite överallt och inte bara ligga här och skräpa. Kanske jag ska be alla här att skriva något också som ett litet minne?:) Vi får se! Nu ska jag dra iväg så skriver jag mer sen!


Lindsi

Mitt liv består av 16 punkter

För 2 veckor sedan fick jag tipset att skriva en lista på allt det jag vill åstadkomma i livet. Efter lite tänkande och övervägande hade jag 16 punkter som jag bestämde mig för att klara av. Nu när 2 veckor gått har några punkter försvunnit, några kommit till och några ändrats. Men jag tror snart jag börjar vara klar med listan. Nu gäller det då bara att klara av allting också. 3 av sakerna har jag redan tagit itu med, och det går faktist helt okej. Så nu får ni hålla tummarna att resten går fint också! Ni kanske undrar vad alla punkter är, men det tänker jag hålla för mig själv. Det finns ju sådana enkla som att åka till Thailand, men även mer privata som bara gäller förändringar för mig.
Det här blir bra!


Lindsi

RSS 2.0